Dodaj do ulubionych

Ciekawostka

15.03.13, 12:15
W tym roku w drugiej połowie lipca na niebie utworzy się ścisły trygon Neptuna, Saturna i Jowisza, wzmocniony dodatkowo tranzytem Marsa w koniunkcji do Jowisza. Nie wiem, kiedy ostatnio była taka konfiguracja - na pewno nie w XX ani XXI wieku, bo to sprawdziłam. Jestem bardzo ciekawa, co zapowiada ten układ, bo niewątpliwie niesie w sobie potężną energię.
Obserwuj wątek
    • jasmina.0 Re: Ciekawostka 15.03.13, 15:56
      Też jestem ciekawa tego tranzytu. Już kiedys sprawdzalam swoj radix i zastanawialam się co dla mnie przyniesie, bo Wszystkie te planety będą jednocześnie tranzytować moją Wenus czyli Jowisz z Marsem koniunkcją 11 dom, Saturn trygonem z 3 domu i Neptun trygonem z 7 domu. Będę zatem miała uruchomione domy powietrzne. a, że jestem wodno-ziemska może to być dla mnie nowe doświadczenie.
    • aarvedui Re: Ciekawostka 16.03.13, 00:14
      wpływ energetyczno - stabilizujący.

dość ciekawie to wygląda w kontekście Kościoła Katolickiego w Polsce/horoskopu chrztu Polski - opozycja Plutona do Marsa dostanie kopa od tego trygonu, plus koniunkcja Marsa.
      do tego układ podrażni Księżyc, Merkurego...

poruszające wydarzenia w Polsce/Kościele w Polsce w tym okresie dość prawdopodobne.
    • dragomirov Re: Ciekawostka 16.03.13, 12:01
      Jednocześnie zbiega się to z wielotygodniowym tranzytem Saturna do MC i Wielkiego Krzyża premiera oraz (jednocześnie) do polskiego Słońca. I to wszystko na tle rosnącego powoli ogólnoeuropejskiego niezadowolenia. Na pewno będzie ciekawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka