Dodaj do ulubionych

Masażyści a żywioły ziemii i ognia

06.07.13, 01:11
Ostatnio kilka razy z rzędu pojawiła mi się reguła, że osoby parające się masażami, mają nadaktywny obszar żywiołu ognia, albo ziemii. Wydawałoby się to racjonalne, z tej przyczyny, że pierwsze wymaga większego zaangażowania energetycznego, a drugie umiejętnego rozkładu sił. Dodatkowo ogień to niemalże synonim ruchu (ogniste Słońce, Mars, Jowisz), a ziemia to synonim ciała (Księżyc egzaltowany w ziemskim Byku, dietetyczno - zdrowotna Panna, Saturn, Wenus...).

Czy zauważyliście coś takiego u swoich znajomych? Moje przypadki:
1) Słońce kwadratura (nieklasyczna) z Księżycem w znakach ziemskich (końcówka/początek znaków), Mars sekstyl Słońce
2) Mars IC Byk kwadrat Słońce
3) Księżyc-Mars w Lwie, Słońce w Byku, są w kwadraturze
4) Słońce Baran I dom, koniunkcja Mars-Księżyc
5) Słońce Lew, Księżyc Koziorożec, aspekt kwadratura (znów nieklasyczny, końcówka/pocz znaku)
6) Mars ASC, Słońce Strzelec, Księżyc Lew

... jeszcze kojarzę 2 - 3 osoby, niestety nie będzie radixów, bo ... gdzieś się zapodziały wink
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: Masażyści a żywioły ziemii i ognia 06.07.13, 02:24
      no właśnie ciekaw jestem, co to znaczy "parające się". czy akceptujące masaż, czy lubiące masaż, czy lubiące aktywnie masować, czy widzące się w pracy usługowej fizycznej wymagającej pracy rąk ?
      motywacja ---> reguła
      znam osoby dwie, woda-powietrze stricte. masażystki, ale z obsadą domu 6 i odpowiednimi recepcjami - masaż i terapia jako zawód kontaktu z ludźmi.

tak więc bardziej by pomogło ustalenie dlaczego te osoby parają się masażem i w jakim stopniu.
      • moongirl11 Re: Masażyści a żywioły ziemii i ognia 06.07.13, 16:37
        Cieszę się że powstał taki wątek! Sama się chciałam o to zapytać, szczególnie że poważnie myślę o pracy jako masażystka (np. ma-uri , lomi lomi) i ciekawa jestem czy mam predyspozycje wg mojego horoskopu. Dodam że mam właśnie silnie obsadzone znaki ognia i ziemi. Mój horoskop wkleiłam na swoim wątku o zawodzie jakby co wink)
        • acrux_79 Re: Masażyści a żywioły ziemii i ognia 06.07.13, 18:36
          Ha ha ha, a nie mówiłem? wink

moongirl11 napisał(a):

> Cieszę się że powstał taki wątek! Sama się chciałam o to zapytać, szczególnie ż
          > e poważnie myślę o pracy jako masażystka (np. ma-uri , lomi lomi) i ciekawa jes
          > tem czy mam predyspozycje wg mojego horoskopu. Dodam że mam właśnie silnie obsa
          > dzone znaki ognia i ziemi. Mój horoskop wkleiłam na swoim wątku o zawodzie jak
          > by co wink)
          • moongirl11 Re: Masażyści a żywioły ziemii i ognia 06.07.13, 19:02
            acrux Ty mi lepiej powiedz czy się do tego serio nadaję tongue_out
            • acrux_79 Re: Masażyści a żywioły ziemii i ognia 06.07.13, 22:47
              Tu odpowiedź jest anty-astrologiczna. Większość osób które masują, traktują to jako... pasję. Nie spotkałem się jeszcze z takim, co by zrzędził na swoją robotę.

Pzdr.
    • jasmina.0 Re: Masażyści a żywioły ziemii i ognia 06.07.13, 20:04
      Bradzo dobry masażysta fizjoterapeuta - przewaga wody ok 55 %. potem ziemia, powietrze i malo ognia.
      Sł/Skorpion, ( stellum w Skorpionie 11 dom), Ks/Koziorożec,
      • acrux_79 Re: Masażyści a żywioły ziemii i ognia 06.07.13, 22:50
        Mamy więc b. ciekawy przypadek. Księżyc w Koziorożcu i Skorpion. Determinacja i wytrwałość. Nie wypada kombinować, ale Skorpion to jednak znak Marsa, a Koziorożec to miejsce egzaltacji Marsa wink

Pzdr.
    • jasmina.0 Re: Do acrux 06.07.13, 21:32
      acrux - jesli chcesz mogę podać dokładne dane urodzeniowe i opis ale niestety tylko na priva.Przepraszam wszystkich innych forumowiczów, ale niestety nie moge udostepnic szerokiemu forum.
      • acrux_79 Re: Do acrux 06.07.13, 22:48
        Jeśli posiadasz parę dusz, które nie są przeciwne podawaniu radixów, możesz dać publicznie (w końcu forum). Oczywiście sam poproszę na priv.

Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka