gronia10
23.10.13, 18:37
czyli sytuacja unikalna, jeśli prześledzić efemerydy z ostatnich stu lat 6 planet w rerto było jednego dnia w 1913 i jeszcze tylko kilka razy w stuleciu,nieco częściej w horoskopie jest 5 planet retro naraz. Czytam teraz książkę Eleny Suszczyńskiej o planetach w retro ,ma bardzo ciekawe spostrzeżenia,które ja konfrontuję z osobą z mojej rodziny urodzoną w lutym 1946 ,kiedy to "przez chwilę" aż 6 planet było w retro.
Osoba jest "dziwakiem" planeta w ruchu prostym określiła jeden rodzaj działalności,w którym jest dobra, poza tym zawsze szuka swojej niszy,oderwana od rzeczywistości,przewlekłe,chroniczne,nawracjace i choroby i te same wciąż życiowe problemy, horror po prostu!
Mam kilka koleżanek urodzonych w 1979 i 1980 , po 5 planet w retro i też kręcą się w kółko.Elena Suszczyńska twierdzi,ze taki horoskop otrzymujemy "za karę",że to po to by spłacić długi z poprzednich wcieleń.4 znane mi osoby bardzo się z tym męczą,a ja w związku z tą książką widzę, jak bardzo trzeba i ten element uwzględniać przy analizie horoskopu. Ile macie planet w retro? Ja mam trzy.