Dodaj do ulubionych

Kwadratury w solariuszu

08.09.14, 19:35
Witam
w moim solariuszu księżyc w 7 domu robi kwadraturę do MC i stellum w 10domu(Mars, Wenus i Jowisz),czy powinnam się zacząć bać?Czego sie spodziewać? W tranzytach Saturn wejdzie na MC.
(Księżyc, Mars i Wenus natalnie w 7, Jowisz natalnie na MC)
Obserwuj wątek
    • ksieznapodolska33 Re: Kwadratury w solariuszu 09.09.14, 11:48
      owieczka_1983 napisała:

> Witam
      > w moim solariuszu księżyc w 7 domu robi kwadraturę do MC i stellum w 10domu(Ma
      > rs, Wenus i Jowisz),czy powinnam się zacząć bać?Czego sie spodziewać? W tranzyt
      > ach Saturn wejdzie na MC.
      > (Księżyc, Mars i Wenus natalnie w 7, Jowisz natalnie na MC)

Zabawne, ja mam tak samo w natalnym: Księżyc, Mars i Wenus natalnie w 7, Jowisz blisko MC smile
      Powiem Ci, jak to u mnie działa: mimo 40 na karku nigdy nie wyszłam za mąż. Jowisz - Pan Prawa - mi to uniemożliwia...

A w solariuszu taka kwadratura raczej nic Ci nie zrobi. Ot, kłopoty z kobietami, matką, przyjaciółką, może jakaś rywalka na horyzoncie...
      Sama koniunkcja w solariuszu ma sporą moc: z mojego doświadczenia wynika, że znamionuje mocne przeżycia (pozytywne) - romans, energia, nowa znacząca sytuacja lub znajomość, etc.
      W moich solariuszach od zawsze konkretne planety oznaczają konkretne osoby. Poźniej, z dystansu, mogę wręcz wskazać palcem: kim był Mars, Wenus, Jowisz, Księżyc.

Patrząc na Twój solariusz (tak, jak go opisujesz) myślę że jakaś kobieta będzie mocno stawać na przeszkodzie sytuacji z 10 domu, w którą włączone są trzy planety (dwie lub trzy osoby). Być może będziesz to Ty sama. Konflikt z kobietą.
      W moim solariuszu z przeszłości tak to się zrealizowało.
      Nic strasznego, naprawdę. smile
      • owieczka_1983 Re: Kwadratury w solariuszu 09.09.14, 12:40
        Księżno ale mnie pocieszyłaś sad mam 31 lat i jestem sama sad dziwne, przy 3 planetach w 7 domu nie powinnyśmy być samotne ... dlaczego uważasz, że to Jowisz Ci utrudnił?
        A jak u Ciebie sprawy zawodowe nawiązując do tego Jowisza blisko MC?
      • owieczka_1983 Re: Kwadratury w solariuszu 28.07.16, 11:36
        Księżno miałaś rację sad jestem w dużym konflikcie z matką, a byłyśmy przyjaciółkami sad tak źle nigdy między nami nie było sad a najgorsze, że ta kwadratura księzyca do marsa pojawia się też w kolejnym solariuszu sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka