w_transformacji 27.11.14, 10:00 Czy ktoś z was może mi odpowiedzieć na pytanie czy mój mąż zakochał się w innej kobiecie? Nie wiem czy to ma znaczenie, ale ja pytanie zadałam dzisiaj o 8:24. Dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aarvedui Re: Horarny 28.11.14, 08:02 horoskop horarny interpretuje się na czas zrozumienia przez astrologa pytania. dlatego też pytania do astrologii horarnej zadawane publiczne nie spełniają podstawowego kryterium. 1. albo podasz tutaj swoją interpretację horoskopu wraz ze wszystkimi faktami i historią "zrozumienia" problemu - bo w tym wypadku Ty jesteś astrologiem, więc "zrozumienie pytania" jest czysto subiektywne i uwarunkowane przez rzeczy, które wiesz Ty i tylko Ty, więc to Ty musisz zinterpretować horoskop, bo być może "zrozumienie problemu" mogło nastąpić zupełnie kiedy indziej i jakiekolwiek publiczne interpretacje wielu astrologów nie mają sensu, będą fałszywe. 2. albo zadasz pytanie konkretnemu astrologowi, prywatnie, klasycznie - np. listownie (e-mail) i wtedy ten wynajęty astrolog będzie mógł zgodnie ze sztuką właściwie zinterpretować horoskop pytania, bez roztrząsania problemu problemu subiektywnego rozumienia pytania. horoskopy horarne nie nadają się do publicznej interpretacji poza przypadkiem samodzielnego "studium przypadku", najlepiej już z gotowym wynikiem i podanym tokiem rozumowania i faktami znanymi astrologowi. Odpowiedz Link