Dodaj do ulubionych

Podłączenie Palca Bożego pod WIELKI PÓŁKRZYŻ

19.11.05, 11:51
Jakie mogą być konsekwencje podłączenia urodzeniowego Palca Bożego ( układ
Księżyc < Mars , Słońce) do aktualnych tranzytów Wielkiego pÓŁKRZYŻA (
Saturn, Mars, Neptun) przy czym urodzeniowy Palec Boży (Księżyc) tworzy z
tranzytującym półkrzyżem WIELKI KRZYŻ??? niestety nie zanm godziny urodzenia
a więc problem domów odpadasadsad
Obserwuj wątek
    • neptus Re: Podłączenie Palca Bożego pod WIELKI PÓŁKRZYŻ 19.11.05, 17:31
      Wiatraczek sie zapewne niezle rozkręci, a jesli chcesz wiedziec, w ktora
      strone, przyjrzyj sie jeszcze dodatkowo roli Saturna i Neptuna w horoskopie
      urodzeniowym.
      Ogolnie jest podlaczenie do ukladu ogólnego, a wiec to, co sie dzieje wokol
      wplywa na wlasciciela horoskopu lub odwrotnie. W tym przypadku podlaczenie
      odbywa sie poprzez emocje, odruchy, reakcje instynktowne.
      Głosuje na przypadek duzych szans na seks niespełniony lub sytuacje damsko-
      meskie, w ktore mozesz sie wpakowac, jak sliwka w powidlo.
      • ladyq Re: Podłączenie Palca Bożego pod WIELKI PÓŁKRZYŻ 19.11.05, 19:04
        Miałam na myśli taki układ u Marka Perepeczko, niestetysadsad Tak właśnie sobie
        pomyslałam, że to był ogromny emocjonalny stressss
        • anahella Re: Podłączenie Palca Bożego pod WIELKI PÓŁKRZYŻ 19.11.05, 19:14
          Michail Lewin twierdzil, ze smierc widac lepiej w horoskopach bliskich, niz
          wlasciciela.
      • anahella Re: Podłączenie Palca Bożego pod WIELKI PÓŁKRZYŻ 19.11.05, 19:12
        Ja bym tu jednak stawiala na sprawy emocji: w radixie jest na czubku trojkata, w
        konfiguracji tranzytowej daje czwarta noge kulawego stolka.
        Bez wybuchow i nerwow sie nie odbedzie, bo wlasnie ten Ksiezyc moze nakrecic
        wiatraczek, o ktorym piszesz.

Mozna to ewentualnie przelozyc na osoby (matka, corka, osoba ktora sie
        opiekujemy) lub na sprawy domowe.

Jednak bez domow trudno bedzie zrozumiem nature Saturna, Neptuna i Marsa w
        radixie, dlatego jednak namawialabym do postarania sie o w miare przyblizone
        dane i przy tych tranzytach probowac rektyfikowac.

A wiec, z ktorej dziedziny zycia przychodza iluzje (Neptun) a z ktorej ich
        weryfikowanie (Saturn)
        • neptus Re: Podłączenie Palca Bożego pod WIELKI PÓŁKRZYŻ 19.11.05, 22:03
          > A wiec, z ktorej dziedziny zycia przychodza iluzje (Neptun) a z ktorej ich
          > weryfikowanie (Saturn)

O to, to! Tego mi własnie brakowało, Anahello - iluzje i weryfikacja. Zawsze,
          jak gdzies w układzie jest Neptun, to sie to kojarzy z rozmywaniem,
          rozmazywaniem i ogólnie ściemą, czyli Neptun rozmywa saturna. A przeciez może
          równie dobrze Saturn trzymać w garści mrzonki i wysmyki Neptuna. Połączenie
          tych dwoch planet zawsze mi sie kojarzy z kozłem ofiarnym lub z ołtarzem
          ofiarnym, tylko nigdy nie wiadomo, gdzie jest koziołek, a gdzie kapłan i kto
          kogo złoży w ofierze.
          • anahella Re: Podłączenie Palca Bożego pod WIELKI PÓŁKRZYŻ 19.11.05, 23:54
            > tylko nigdy nie wiadomo, gdzie jest koziołek, a gdzie kapłan i kto
            > kogo złoży w ofierze.

juz wiadomo. Marek Perepeczko. Zmarl kilka dni temu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka