angel-a1 10.08.06, 21:21 Witam, czy ktośmógłby mi polecićdobrego astrologa? Chciałabym dać sporządzić sobie horoskop dosyć dokładnie z uwzględnieniem wszystkich aspektów życia. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iokepine Re: Dobry astrolog 10.08.06, 23:10 Hmm, to trochę tak, jakbyś weszła do cechu szewców i zapytała: Czy jest tu, ktoś, kto robi dobre buty? Oczywiście, że są tu osoby, które zajmują się astrologią, w tym i ja. Na górze górze tej strony masz linki do różnych dobrych astrologów. Pooglądaj, popatrz, co ci najbardziej odpowiada - wybór należy do ciebie Odpowiedz Link
anahella Re: Dobry astrolog 10.08.06, 23:16 No wlasnie - mialam doczepic i Twoja strone ale postradalam linka - wrzuc mi prosze, bo nie moge go znalezc. Odpowiedz Link
iokepine Re: Dobry astrolog 10.08.06, 23:44 www.uni-garden.com Opis moze być po prostu ***Uni Garden*** Ciekawscy z wchodzeniem niech zaczekają do jutra, na tą chwilę serwer padł i mój byczo-bliźniaczy serwisant zmaga się z żywiołem Odpowiedz Link