soso_soso 23.04.03, 13:28 Jestem blizniakiem i interesuje mnie, jak sie uklada bliznietom z koziorozcami, pannami i lwami (dokladnie to z paniami spod tych znakow Tylko fachowcy proszeni sa z zabranie glosu. A jak nie fachowcy to kobiety z doswiadczeniem pzdrw soso Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olawalecka Re: bliznieta a inne znaki 23.04.03, 13:49 krótka analiza pan bliźniak i pani lew - życie erotyczne rewelacja ! życie codzienne - "walka na noże" ale prosze się nie zrażać są też łagodne lwice ))) doświadczona pani lew Odpowiedz Link
all2 Re: bliznieta a inne znaki 23.04.03, 16:11 soso_soso napisał: > Jestem blizniakiem i interesuje mnie, jak sie uklada bliznietom z > koziorozcami, pannami i lwami (dokladnie to z paniami spod tych znakow > Różnie, to zależy od konkretnej pani i pana też. pozdrow a. Odpowiedz Link
dm57 Re: bliznieta a inne znaki 23.04.03, 18:22 all2 napisał: > soso_soso napisał: > > > Jestem blizniakiem i interesuje mnie, jak sie uklada bliznietom z > > koziorozcami, pannami i lwami (dokladnie to z paniami spod tych znakow > > > Różnie, to zależy od konkretnej pani i pana też. pozdrow a. Kochani to co piszccie to jest "astrologia" na poziomie "vivy", albo innej przyjaciółki i z astrologią nie ma nic wspólnego Sugeruję zainteresowanie sie jakimś forum typu towarzyskiego Darek Odpowiedz Link
anahella Re: bliznieta a inne znaki 23.04.03, 20:13 dm57 napisał: > all2 napisał: > > > soso_soso napisał: > > > > > Jestem blizniakiem i interesuje mnie, jak sie uklada bliznietom z > > > koziorozcami, pannami i lwami (dokladnie to z paniami spod tych znako > w > > > > > Różnie, to zależy od konkretnej pani i pana też. pozdrow a. > Kochani > to co piszccie to jest "astrologia" na poziomie "vivy", albo innej przyjaciółki > > i z astrologią nie ma nic wspólnego > Sugeruję zainteresowanie sie jakimś forum typu towarzyskiego Chyba Darku zacytowales nie te odpowiedz co trzeba Odpowiedz Link
all2 Re: bliznieta a inne znaki 24.04.03, 12:57 dm57 napisał: > Kochani > to co piszccie to jest "astrologia" na poziomie "vivy", albo innej przyjaciółki > > i z astrologią nie ma nic wspólnego > Sugeruję zainteresowanie sie jakimś forum typu towarzyskiego > Darek eee. tam już byłam i tu mi się podoba bardziej pozdr a. Odpowiedz Link
anahella Drogi soso 23.04.03, 20:18 soso_soso napisał: > Jestem blizniakiem i interesuje mnie, jak sie uklada bliznietom z > koziorozcami, pannami i lwami (dokladnie to z paniami spod tych znakow > > Tylko fachowcy proszeni sa z zabranie glosu. A jak nie fachowcy to kobiety z > doswiadczeniem Nie ma horoskopow dla Blizniat, Koziorozcow, Panien i Lwow. Sa horoskopy dla czlowieka urodzenoego konkretnego dnia o konkretnej godzinie i w konkretnym miejscu, czyli unikatowa osobowosc. Stad oburzenie Darka, bo my sie tutaj zajmujemy astrologia ciut inna niz to, co prezentuja kobiece gazety na ostatniej stronie. A jezeli szukasz partnerki to polecam kierowac sie sercem a nie znakiem jej Slonca. Odpowiedz Link
xxero Re: geminis 24.04.03, 13:27 jest cecha Blizniaka od zawsze u mnie obecna: widzenie wielu katow, aspektow i stron sprawy, intuicyjnie tak jakos. Albo czesto (Boze jak czesto) lapie sie na tym ze wyprzedzam myslami rozmowce i wiem co chce powiedziec. Tzn. ktos na chwile sie zacina, mysli, szuka slow i wtedy ja pytam i sie okazuje ze wlasnie to Szybki i niespokojny umysl. OLAWALECKA: to co napisalas o parce Lwica+Blizniak: brawo! Odpowiedz Link
anahella Re: geminis 24.04.03, 14:13 xxero napisała: > jest cecha Blizniaka od zawsze u mnie obecna: widzenie > wielu katow, aspektow i stron sprawy, intuicyjnie tak > jakos. Albo czesto (Boze jak czesto) lapie sie na tym ze > wyprzedzam myslami rozmowce i wiem co chce powiedziec. > Tzn. ktos na chwile sie zacina, mysli, szuka slow i wtedy > ja pytam i sie okazuje ze wlasnie to Szybki i > niespokojny umysl. Nikt nie neguje ze sloneczne Bliznieta nie maja blizniaczych cech. Chodzi o to ze pozycja Slonca nie jest jedynym wyznacznikiem i skupianie sie tylko na niej jest zubozaniem wiedzy astrologicznej. Odpowiedz Link
anahella No dobra Ola:) 24.04.03, 22:17 A macie jakies aspekty miedzy Marsem i Wenus? I w jakich znakach leza? Bo tu sie szuka dobrego seksu. Odpowiedz Link
xxero Re: Venus-Mars 25.04.03, 16:12 a owszem mam: Venus (baran, dom4) kwadratura Mars (Rak, dom8) hihi. cos niecos juz o komplikacjach wiem. jeszcze lepsze to ze pani Lwica miala Venus pol-kwadrata (semisquare) do Marsa Odpowiedz Link
anahella Re: Venus-Mars 25.04.03, 18:58 xxero napisała: > a owszem mam: Venus (baran, dom4) kwadratura Mars (Rak, > dom8) hihi. cos niecos juz o komplikacjach wiem. jeszcze > lepsze to ze pani Lwica miala Venus pol-kwadrata > (semisquare) do Marsa Zaraz, czy Xxero i Ola to ta sama osoba? Bo sie pogubilam. Chodzilo mi o polozenie tych dwoch planet w obu horoskopach i czy wzajemnie wchodza w relacje z planetami partnera. Np czy Wenus kobiety aspektuje Marsa mezczyzny, czy jest tak na odwrot. Kwadrat Wenus/Mars zazwyczaj daje wewnetrzne napiecia erotyczne u wlasciela horoskopu, a ze takie napiecia trzeba jakos rozladowac, to najczesciej sa to duze potrzeby seksualne. POniewaz ta Wenus jest zmarsowiona i przez znak i przez aspekt z Marsem, to jest mocno ognista. O ile Saturn nie przeszkadza to pogratulowac twoim partnerom - w zyciu intymnym nudy z toba nie maja Odpowiedz Link
olawalecka Re: Venus-Mars 25.04.03, 22:13 ola to jedna osoba a xxero to inna osoba a więc dwie różne na 100 % ))) Odpowiedz Link
xxero Re: Venus-Mars 25.04.03, 23:46 anahella napisała: > Kwadrat Wenus/Mars zazwyczaj daje wewnetrzne napiecia erotyczne u wlasciela horoskopu, a ze takie napiecia trzeba jakos rozladowac, to najczesciej sa to duze potrzeby seksualne. POniewaz ta Wenus jest zmarsowiona i przez znak i przez aspekt z Marsem, to jest mocno ognista. O > > ile Saturn nie przeszkadza to pogratulowac twoim partnerom - w zyciu intymnym > nudy z toba nie maja Anahella, Ty jestes mistrzynia w tej nauce! wszystko sie zgadza)Rzeczywiscie mam malpi rozum w tej dziedzinie ale to teamt na inne forum.... Znasz pewnie oznaczonie pikantnych stron www jako XXX? Nick jaki mam to nic innego jak XX+ERO a bez jaj: OLa juz napisala ze jest soba a ja mna. Tak wiec Ola-Lwica jest soba i nie zna mnie-Gemini, moje przyklady odnosily sie do innej, kochanej lwicy ktora jako posiadaczka Venus polkwadrata do Marsa tez byla rabnieta zdrowo > Odpowiedz Link
anahella Re: Venus-Mars 26.04.03, 04:08 xxero napisała: > Tak > wiec Ola-Lwica jest soba i nie zna mnie-Gemini, moje > przyklady odnosily sie do innej, kochanej lwicy ktora > jako posiadaczka Venus polkwadrata do Marsa tez byla > rabnieta zdrowo NO tak, tylko pamietaj ze z poloznenia Slonca w znaku niewiele wynika jezeli chodzi o zycie erotyczne. Wiec nie mow, ze pan Blizniak z pania Lwica to dobry uklad seksualny. Tak jak Darek napisal: to jest gadanie na poziomie babskich gazetek. Jezeli sie dopasowales do kogos to wynika to z innych ukladow. Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: Venus-Mars 26.04.04, 17:07 >> > Tak jak Darek napisal: to jest gadanie na poziomie babskich > gazetek. jedno jest pewne. i to sie pokrywa z babskimi gazetkami, ze blizniaki maja sklonnosci do motylkowania. Jezeli sie dopasowales do kogos to wynika to z innych ukladow. > a prof. Jung tyle mowil o dopasowaniu miedzy znakami... Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: Venus-Mars 23.04.04, 12:38 > Anahella, Ty jestes mistrzynia w tej nauce! wszystko sie > zgadza)Rzeczywiscie mam malpi rozum w tej dziedzinie > ale to teamt na inne forum.... Znasz pewnie oznaczonie > pikantnych stron www jako XXX? Nick jaki mam to nic > innego jak XX+ERO to juz wiemy nie od dzis. ale czy eroos wiaze sie tylko ze stronami pikantnymi?. blizniaki sa takie powierzchowne, jak widac w dziedzinie seksu tez:)) Odpowiedz Link
dori7 Re: Venus-Mars 25.04.04, 00:21 wasza_bogini napisała: > to juz wiemy nie od dzis. ale czy eroos wiaze sie tylko ze stronami > pikantnymi?. blizniaki sa takie powierzchowne, jak widac w dziedzinie seksu > tez:)) > Ee tam, po prostu dla nich jest jedna rzecz 100 razy bardziej interesujaca niz seks: gadanie o nim ))) Odpowiedz Link
dori7 Re: Venus-Mars 25.04.04, 00:45 A swoja droga, to jeszcze troche takich (xx)erotycznych tematow, a Anahella bedzie musiala zmienic tytul forum na: "Raz na gorze, raz na dole" PP Odpowiedz Link
agent_p2 Re: bliznieta a inne znaki 23.04.04, 22:31 gftghtry5 napisał: > ghh Cóż za trafny komentarz ;> Odpowiedz Link