biegnijlola 14.06.03, 15:33 Różnica wieku...równa tuzinowi. Oboje z roku konia. Ta sama grupa krwi i identyczne gesty. Co ty na to, anathella ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Domyslam sie ze to pytanie do mnie? 14.06.03, 18:34 biegnijlola napisała: > Różnica wieku...równa tuzinowi. Oboje z roku konia. Ta sama grupa krwi i > identyczne gesty. Co ty na to, anathella ? Anahella jezeli juz bez literki "t" w nicku. Jestem przeciwna stawianiom diagnoz tego typu. Jezeli ci ludzie sie kochaja i chca byc ze soba to dobrze. 12 lat to duzo, ale znacznie wiecej dla tego mlodszego. Domyslam sie ze oboje maja Jowisza w Raku - jezeli jest harmonijnie aspektowany to dobrze to wrozy wspolnemu budowaniu domu rodzinnego. Odpowiedz Link
choco! Re: Domyslam sie ze to pytanie do mnie? 15.06.03, 10:12 anahella napisała: > biegnijlola napisała: > > > Różnica wieku...równa tuzinowi. Oboje z roku konia. Ta sama grupa krwi i > > identyczne gesty. Co ty na to, anathella ? > > Anahella jezeli juz bez literki "t" w nicku. > > Jestem przeciwna stawianiom diagnoz tego typu. Jezeli ci ludzie sie kochaja i > chca byc ze soba to dobrze. 12 lat to duzo, ale znacznie wiecej dla tego > mlodszego. Domyslam sie ze oboje maja Jowisza w Raku - jezeli jest harmonijnie > aspektowany to dobrze to wrozy wspolnemu budowaniu domu rodzinnego. > 12 lat to dużo... a 18??! potwornie dużo! PS. dzięki za namiary na Margot )) Na pewno się zapiszę!!! > > Odpowiedz Link
anahella Re: Domyslam sie ze to pytanie do mnie? 15.06.03, 12:38 choco! napisała: > a 18??! potwornie dużo! To poltora obiegu Jowisza. Jowisz mowi nam o poznawaniu swiata w szerszej perspektywie. Zatem 18 lat roznicy w zwiazku to 18 lat zdobywania wiedzy wiecej. To bardzo symboliczna liczba. W wieku 18 lat dostajemy dowod osobisty i czynne prawa wyborcze. Mamy wtedy mozliwosc samodzielnego podpisywania umow cywilno-prawnych. Jestesmy obywatelami pelna geba Ten starszy wie wiecej poprzez swoje doswiadczenie. (niekoniecznie lepiej). Polecam skrypt Johna Townleya o cyklach planetarnych - bardzo rozjasnia w glowie. O ile dobrze pamietam nabylam go u Margot. > PS. dzięki za namiary na Margot )) Na pewno się zapiszę!!! W Warszawie sa organizowane warsztaty wielu astrologow. Jak juz lizniesz podstawy to polecam warsztawy Jarka Gronerta (organizatorki informuja nas o nich zostawiajac i na tym forum informacje). Odpowiedz Link
choco! Re: Domyslam sie ze to pytanie do mnie? 15.06.03, 14:27 w zasadzie nie spodziewałam się odpowiedzi, tak sobie tylko napisałam - no bo skoro 12 lat to dużo, to 18... nie ma racji bytu! a tu proszę... podniesiona na duchu zostałam ;D Odpowiedz Link
biegnijlola Re: Domyslam sie ze to pytanie do mnie? 15.06.03, 19:08 anahella napisała: > biegnijlola napisała: > > > Różnica wieku...równa tuzinowi. Oboje z roku konia. Ta sama grupa krwi i > > identyczne gesty. Co ty na to, anathella ? > > Anahella jezeli juz bez literki "t" w nicku. > > Jestem przeciwna stawianiom diagnoz tego typu. Jezeli ci ludzie sie kochaja i > chca byc ze soba to dobrze. 12 lat to duzo, ale znacznie wiecej dla tego > mlodszego. Domyslam sie ze oboje maja Jowisza w Raku - jezeli jest harmonijnie > aspektowany to dobrze to wrozy wspolnemu budowaniu domu rodzinnego. > > > Co to znaczy, cyt."ale znacznie więcej dla tego młodszego" ? Odpowiedz, proszę. I jeszcze jedno pytanie, kto może postawić prognoze po podaniu kilku bardzo wspólnych szczegółów ? Odpowiedz Link
anahella Re: Domyslam sie ze to pytanie do mnie? 16.06.03, 00:40 biegnijlola napisała: > Co to znaczy, cyt."ale znacznie więcej dla tego młodszego" ? Odpowiedz, proszę. zobacz: partner A 24 lata a partner B 36. Dla partnera A 12 lat to polowa zycia a dla B to juz tylko 1/3. o to mi chodzilo ze ten mlodszy partner moze te roznice przez to postrzegac jako wieksza niz partner starszy. > > I jeszcze jedno pytanie, kto może postawić prognoze po podaniu kilku bardzo > wspólnych szczegółów ? najlepeij zebys udala sie do profesjonalisty. To niestety kosztuje, ale powiem ci ze zrobienie horoskopu partnerskeigo to bardzo duzo pracy, wiec warto zaplacic. polecam stronke www.astrologia.pl - tam masz link o ludziach. Odpowiedz Link
aarvedui Re: Do anathelli, pytanie o perspektywę... 15.06.03, 02:53 biegnijlola napisała: > Różnica wieku...równa tuzinowi. Oboje z roku konia. Ta sama grupa krwi i > identyczne gesty. Co ty na to, anathella ? on-przystojny blondyn w jednej skarpetce.ona-blondynka z wszystkim na miejscu.oboje bez wyroku,identyczny rozmiar buta i zamilowanie do szybkich kobiet i ladnych samochodow.co ty na to lola? Odpowiedz Link
biegnijlola Re: Do anathelli, pytanie o perspektywę... 15.06.03, 19:05 aarvedui napisał: > biegnijlola napisała: > > > Różnica wieku...równa tuzinowi. Oboje z roku konia. Ta sama grupa krwi i > > identyczne gesty. Co ty na to, anathella ? > on-przystojny blondyn w jednej skarpetce.ona-blondynka z wszystkim na > miejscu.oboje bez wyroku,identyczny rozmiar buta i zamilowanie do szybkich > kobiet i ladnych samochodow.co ty na to lola? Nic. Nie wiem o co chodzi. Na tym forum nie mam ochoty kontynuować zaczepek. Twój problem. Oka ? Odpowiedz Link
aarvedui Re: Do anathelli, pytanie o perspektywę... 15.06.03, 20:37 biegnijlola napisała: > aarvedui napisał: > > > biegnijlola napisała: > > > > > Różnica wieku...równa tuzinowi. Oboje z roku konia. Ta sama grupa krw > i i > > > identyczne gesty. Co ty na to, anathella ? > > on-przystojny blondyn w jednej skarpetce.ona-blondynka z wszystkim na > > miejscu.oboje bez wyroku,identyczny rozmiar buta i zamilowanie do szybkich > > > kobiet i ladnych samochodow.co ty na to lola? > > Nic. Nie wiem o co chodzi. Na tym forum nie mam ochoty kontynuować zaczepek. > Twój problem. Oka ? To nie zaczepka.jedynie chcialem zgrabnie zasugerowac,ze forum zjmuje sie astrologia,a nie GRA W ZGADYWANKI,bo na takie rzeczy szkoda czasu. Odpowiedz Link
biegnijlola Re: Do anathelli, pytanie o perspektywę... 15.06.03, 23:03 aarvedui napisał: > biegnijlola napisała: > > > aarvedui napisał: > > > > > biegnijlola napisała: > > > > > > > Różnica wieku...równa tuzinowi. Oboje z roku konia. Ta sama grup > a krw > > i i > > > > identyczne gesty. Co ty na to, anathella ? > > > on-przystojny blondyn w jednej skarpetce.ona-blondynka z wszystkim na > > > > miejscu.oboje bez wyroku,identyczny rozmiar buta i zamilowanie do szy > bkich > > > > > kobiet i ladnych samochodow.co ty na to lola? > > > > Nic. Nie wiem o co chodzi. Na tym forum nie mam ochoty kontynuować zaczepe > k. > > Twój problem. Oka ? > To nie zaczepka.jedynie chcialem zgrabnie zasugerowac,ze forum zjmuje sie > astrologia,a nie GRA W ZGADYWANKI,bo na takie rzeczy szkoda czasu. Rozumiem to, ale autorka forum sugerowała coś, co mnie zaintrygowało. Nie zapytałam o jej kompetencje lecz zadałam pytanie. Takie forum powinno słuzyc i takim pytaniom. Odpowiedz Link
anahella Chwila moment! 16.06.03, 00:58 Po pierwsze to oboje prosze zebyscie sie nie unosili. Nie ma takiej potrzeby. Po drugie mysle ze powstalo nieporozumienie. Biegnijlola wyjasniam: nie wiem co ma do astrologii grupa krwi. Dlatego pominelam ten temat. Sa jakies teorie o partnerstwie i grupie krwi ale nic o nich nie wiem. biegnijlola napisała: > Takie forum powinno słuzyc i > takim pytaniom. nie ma glupich pytan, sa tylko pytania niekompletne. zeby sie wypowiedziec o partnerstwie to jednak astrolog musi wiedziec wiecej niz roznica wieku. potrzebne sa dokladne dane : dzien, miesiac, rok, godzina i miejsce urodzenia. wiec jak tak para pojdzie do profesjonalisty to powinna byc w takie dane zaopatrzona, bo bez KOMPLETNEGO horoskopu nikt sie niczego nie podejmie. Troche rozumiem rozdraznienei kolegi, bo od czasu jak zajmuje sie astrologia to ciagle zadawane mi sa pytania typu "czy Baran z Bykiem to dobra para?" to z astrolgoia ma niewiele wspolnego, predzej z wypocinami redaktorek z pism kobiecych. Odpowiedz Link
aarvedui Re: Chwila moment! 16.06.03, 01:43 anahella napisała: > Po pierwsze to oboje prosze zebyscie sie nie unosili. Nie ma takiej potrzeby. > Po drugie mysle ze powstalo nieporozumienie. Biegnijlola wyjasniam: nie wiem > co ma do astrologii grupa krwi. Dlatego pominelam ten temat. Sa jakies teorie o > > partnerstwie i grupie krwi ale nic o nich nie wiem. > > biegnijlola napisała: > > > Takie forum powinno słuzyc i > > takim pytaniom. > > nie ma glupich pytan, sa tylko pytania niekompletne. zeby sie wypowiedziec o > partnerstwie to jednak astrolog musi wiedziec wiecej niz roznica wieku. > potrzebne sa dokladne dane : dzien, miesiac, rok, godzina i miejsce urodzenia. > wiec jak tak para pojdzie do profesjonalisty to powinna byc w takie dane > zaopatrzona, bo bez KOMPLETNEGO horoskopu nikt sie niczego nie podejmie. > > Troche rozumiem rozdraznienei kolegi, bo od czasu jak zajmuje sie astrologia to > > ciagle zadawane mi sa pytania typu "czy Baran z Bykiem to dobra para?" to z > astrolgoia ma niewiele wspolnego, predzej z wypocinami redaktorek z pism > kobiecych. Dziekuje Anahello,za zrozumienie.jednoczesnie chcialbym powiedziec biegnacej loli,ze nie zamierzalem jej obrazac,ale,jak juz powiedzialem wczesniej,tylko zauwazyc pewna niespojnosc zadanego pytania(w stylu troche tego,troche tamtego a moze cos wyjdzie).a,ze mam ciety jezyk,wyszlo tak,jak wyszlo. jednoczesnie zapraszam to ZADAWANIA PYTAN I PROWADZENIA DYSKUSJI O ASTROLOGII,na co na pewno postaram sie(i inni na tym forum) odpowiedziec jak najlepiej i najbardziej kompetentnie,jak potrafie. Odpowiedz Link
anahella Re: Chwila moment! 16.06.03, 03:07 aarvedui napisał: > a,ze mam ciety jezyk Ehhhh a to ja mam kwadrature Mars/Merkury Odpowiedz Link
aarvedui Re: Chwila moment! 16.06.03, 03:23 anahella napisała: > aarvedui napisał: > > > a,ze mam ciety jezyk > > Ehhhh a to ja mam kwadrature Mars/Merkury > coz.koniunkcja:slonko,wenus uran/merkury(2minutki)w strzelcu.a poza tym asc w bliznietach.do chyba wiele wyjasnia Odpowiedz Link