16.07.07, 15:46
Sezon Ogórkowy, więc weszlam sobie na onetowe horoskopy, i trafiłam na ten
watek, który linkuję i ku pokrzepieniom tych damskich serc, które zostały
zszragane przez panów Wagi wink))) (do których ja też się zaliczam, i
Vestalinka o ile dobrze pamietam ). Bodajże 2 wypowiedzi na 56 sa pozytywne,
reszta... winkzastanawiające... Hmmmmmmmmmmmm. Te panie w róznym wieku nie
znaja sie na Ascendentach ani osiach a mówią prawie chórem! wink)))

magia.onet.pl/forum.html?
hashr=1&#forum:MSwxOTUsOCwzMDcwNDc1Niw4Mzg0NDU1NCwyMTQ3NTExLDAsZm9ydW0wMDEuanM
=
Obserwuj wątek
    • arcoiris1 Re: :))))))) 16.07.07, 15:50
      jakoś nie chce sie zalinkowac w całości, spróbuje inaczej. Watek jest w sekcji
      Horoskop Miesięczny,zaraz pod horoskopem dla Raka

magia.onet.pl/2788,2699,214,horoskop.html
      • neptus Re: :))))))) 16.07.07, 22:47
        Ejże, nie uogólniajcie, wszystkie znaki mają swoje wady. Mnie Wagi omijają
        jakoś ale mój ojciec był bardzo silną Wagą (nów z Marsem i Jowiszem w Wadze).
        Mama go potrafiła wspaniale owinąć dookoła palca. wink Przeżyli razem ponad 40
        lat, do śmierci. Byli udaną parą pomimo znacznej różnicy wieku.
    • romy_sznajder Re: :))))))) 16.07.07, 16:29
      waga to swinia:
      ~kaka

uwazam tak samo jak wy poprostu facet waga to swinia i tyle weim co muowie
      bylam z taki twierdzil ze mnie kocha a za moimi plecami mial ine panienki!!!
      dziewczyny nie angazujcie sie w taki zwiazek bo szkoda waszego czasu i po co
      macie plakac !!!

skroc sobie, jak sie lamie. prosz:
      skocz.pl/waga-to-swinia
      • vestalinka Re: :))))))) 16.07.07, 20:19
        Oj tak,Arcoiris,zgadza się...ja też miałam niezłe przejścia przez mocną Wagunię.
        Nie pomogło jego Słońce i Asc w Pannie,piękne stellum w Wadze zrobiło
        swoje-chodzący czar,wdzięk,urok,piękne oczka,przepiękny głos,szczupła wysoka
        sylwetka,kocie ruchy i dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia,ehhh...facet
        korzysta z tych dobrodziejstw ile może (fizycznie podobny do Jeremiego
        Ironsa-zresztą solarnej Panny)
        Ma koniunkcję Marsa,Wenus,Merkurego i Plutona w Wadze na moim węźle północnym w
        VIII domu.
        Do tego całkiem ładna koniunkcja jego Księżyca z moim Słońcem,Wenus i Merkurym w
        Rybkach. Ale i to nie pomogło,płeć piękna kusi go niezmiennie,a zmiany to dla
        niego chleb powszedni.
        • misss_w Re: :))))))) 16.07.07, 21:09
          Ten stereotyp niestety jest prawdziwy wobec wszystkich moich bliżej znanych
          panów wag.(nie jest ich co prawda wielu)
          Po pierwsze Wagi są w kwadraturze do mojego marsa.
          Juz nawet nie irytuje mnie ten "czar" bo to jednak zaleta, ale nie lubie po
          prostu "lekkich" mężczyzn. Nigdy nie byłam z wagą w związku, ale znam ich
          właśni z tego że są bardzo przymilni i rozmowni, ale nienawidzą
          odpowiedzialności. Najgorsze jest to że wymigują sie nawet w bardzo normalnych
          sytuacjach z tego pokazac że nie są tchórzami - przeciwnie bezczelnie znikają.
          Oczywiście znam tylko Parę przypadków i to do nich.
          Żadnemu wadze nie udało sie jeszcze mnie oczarowac.
          • arcoiris1 Re: :))))))) 16.07.07, 21:16
            znikaja, bo przeciez Wagi nie lubią mowić innym ludziom nieprzyjemnych rzeczy ;-
            ) lepiej zrobić unik wink
            • zocha.w Re: :))))))) 16.07.07, 21:25
              Potwierdzam to o męskich Wagach. Wprawdzie mój były miał tylko Asc w Wadze, ale
              czaruś to z niego był wyjątkowy. I ta dziureczka w brodzie, i te słodkie
              słówka, te obietnice. Nie potrafił wprost powiedzieć "nie", wszystkie chciał
              zadowolić, i nawet dobrze mu to wychodziło.
              • anahella Re: :))))))) 16.07.07, 21:37
                zocha.w napisała:

> wszystkie chciał
                > zadowolić, i nawet dobrze mu to wychodziło.

Ale co mu wychodzilo: chcenie czy zadowolenie?wink))
                • arcoiris1 Re: :))))))) 16.07.07, 21:44
                  i to i to pewnie wink hehehehehh. W chceniu i zadawalaniu sa nawet dobrzy! wink
                  • zocha.w Re: :))))))) 16.07.07, 22:06
                    arcoiris1 napisała:

> i to i to pewnie wink hehehehehh. W chceniu i zadawalaniu sa nawet dobrzy! wink

Trafiłaś! Nawet bardzo dobrzy!
              • arcoiris1 Re: :))))))) 16.07.07, 21:38
                masakra. Nie mam kodu do nich, mimo, że sama mam Księzyc w Wadze i tez nie
                umiem (osobom, które w sumie jakoś tam lubię) powiedziec wprost- sp****aj,
                wkurzasz mnie, dałeś ciała, nie chę, odmawiam, nie mam czasu. Koleżanka była z
                taką Wagą, miał tam z 3 planety, resztę w Skorpionie, na dobre, nawet nie miał
                godności z nia po ludzku zerwac i po prostu pogadać dlaczego, nie miał odwagi,
                w sumie, się rozpłyneło.Obietnice, oh yessss, i to jak piekne!! tyle ich że
                normalnie nie wierzyłam że ktos mógłby do tego stopnia ściemniać, kompletna
                czapka. Liczyłam na kon Wenus/Pl i pare planet w Wodzie, ale niestety, do tego
                Księzyc w Bliznietach w opoz do Neptuna- urodzony gawędziarz- kłamczuch, który
                sam nie wiedział czego chce, jego taktyką było 1 krok do przodu, 2 w tył. No
                ale ta Waga, to była Waga pełna gęba, 5 planet w tym znaku plus Ascendent a na
                nim Wenus! Nie miał porywającej urody, był natomiast strasznie seksowny, tak
                nawet skorpionicznie i bardzo werbalny, uroczy, miał cos w sobie, choć na ulicy
                nie zwróciłabym na niego uwagi na pierwszy rzut oka, niestety pózniej okazalo
                sie że powalił mnie swoim mózgiem i się zaczeło. Byl oczywiście przegrzeczny i
                starał sie byc mły dla wszystkich. Złamał mi serce winkale powoli zaczynam
                przestawac ryczeć bo tak tchórzliwy facet nie jest dla Lwicy.
          • paulia Re: :))))))) 16.07.07, 21:21
            Ja prawie wyszlam za pana Wage, ale na szczescie w pore sie opamietalam i dalam noge smile))) Okropny
            byl z niego bawidamek, o paru rzeczach dowiedzilam sie przed slubem, a jeszcze mnostwo wyszlo po
            jego odwolaniu. Ogolnie Wagi mnie irytuja z powodu ich niezdecydowania.
            • virridi1 Re: :))))))) 17.07.07, 11:11
              Niezdecydowanie? Nie wydaje mi się ,ze silne wagi są niezdecydowane ,one
              doskonale wiedzą czego chcą i jak to zdobyć .Mam Słońce,Urana ,W
              Wenus i asc w wadze takżem dość silna waga Słońce splutonione i jeśli podejmuję
              jakąś ważną decyzję rozważam wszelkie za i przeciw i wybieram tę która wydaje
              mi się najwłaściwsza i robię to dość szybko bez zbędnego ociągania się . Mój
              ojciec też waga jednak nie jest za bardzo odpowiedzialną osoba, w ogóle nie
              lubi zobowiązań , rutynowych czynności , w młodosci miał ogromne powodzenie u
              płci przeciwnej ,ale ja sie z nim nie dogaduję w oogóle ,nawet potrafimy sobie
              skoczyć do oczu takie ugodowe z nas wagi smile
    • aarvedui Re: :))))))) 16.07.07, 21:28
      az sie boje przyznac ze mam pare planet w VII domu bo zaraz ktos podbije bębenek
      i pójde pod pluton egzekucyjny ;p
      • arcoiris1 Re: :))))))) 16.07.07, 21:40
        hehehehhe, no to uważaj wink
        No chyba że jestes jak Petroniusz a nie Kubuś fatalista wink
    • iokepine Re: :))))))) 16.07.07, 22:40
      Eeee tam, mój brat jest Wagą i jets bardzo odpowiedzialnym facetem, zapatrzonym
      w swoja kobietę. Może to przez ASC w Wodniku wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka