laura.ell 13.12.07, 20:47 witam, mam prosbe- czy ktos moglby mi podac ogolne znaczenie aspektu- tranzytujacy pluton w sekstylu do marsa. Niestety w moich ksiazkach go nie znalazlam, w internecie tez pustka... a bardzo mi potrzebny jest :] pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwi2 Re: prosba :) 13.12.07, 22:18 Dobre uczynki o każdej porze.. Z książki "Astrologia tranzyty" K.K-R.: "tranzytujący Pluton sekstyl natalny Mars: W tym czasie jest wiele okazji do pozytywnego ukierunkowania energii. Jest to wystarczająco długi okres aby dokonać wielkiego postępu w osiągnięciu celów. Dowolna działalność będzie wymagać wielkiego wysiłku i wydatku energii, który zaowocuje sukcesem. Należy jednak pamiętać, że tranzyt równocześnie wzmaga wielką wiarę we własne siły i osoba często zatraca rozwagę, żadne ryzyko się liczy, prowadząc do przepracowania i roztrwonienia sił witalnych". Lwi Odpowiedz Link
laura.ell Re: prosba :) 13.12.07, 22:47 dziekuje czy moglabys jeszcze podac mi autora tej ksiazki? Odpowiedz Link
mmoni Po angielsku 14.12.07, 00:02 www.astrology-x-files.com/transits/pluto-tr-mars.html Odpowiedz Link