nuvvo 14.02.08, 01:10 poszukuje dobrego astrologa, bez mozliwosci osobistego spotkania (tylko tekstowa analiza). mozecie mi kogos polecic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georgia1977 Re: dobry astrolog 14.03.08, 16:44 Czesc! Wiesz, korzystalam kiedys z uslug, poleconego mi przez przyjaciela, astrologa - imie Wlodek, a nazwisko Zybertal, Zylbertal czy cos takiego - wiem tez, ze ten Pan nie robi tylko spotkan w realu, ale pisze cos takiego, co potrzebujesz i prowadzi rozmowy telefoniczne, takze mozesz chyba wybrac dogodna dla siebie forme spotkaniaspotkalismy sie we Wroclawiu, ale jak chcesz mozesz zadzwonic czy spytac o tekstowa analize ja ogolnie jestem bardzo zadowolona z tego, co sie dowiedzialam nie mam juz jego nr tel mozesz sprobowac dostac go przez stronke w necie synergys o ile dobrze pamietam Odpowiedz Link
chaorderror Re: dobry astrolog 14.03.08, 21:54 Bylem u Pana Zylbertala i szczerze polecam. Jednak mysle, ze nie wyniosl bym tego samego z maila co z rozmowy. Mysle, ze to dobry fachowiec i bardzo sugestywnie przekazuje swoja wiedze. Jego strony: www.labes.edu.pl/ vladymir.republika.pl/ Odpowiedz Link
grazyna4a Re: dobry astrolog 21.03.08, 23:36 Dobry wieczor!! korzystalam z analizy tekstowej od Pana Zylbertala, wyczerpujaca, przekazana w sposob ciekawy, a co najwazniejsze pomocna! Jestem wymagajaca osoba totez mile zaskoczyla mnie forma owej analizy, a takze jej wynik polecam goraco! Znalazlam kontakt do Pana Zylbertala przez www.synergys.pl jesli to cos Wam mowi. Dobranoc. Grazyna M. Odpowiedz Link