koniunkcja2 17.06.08, 19:21 Dlaczego tyle szumu wokół tej książki z IPN-u. Dlaczego p.Wałesa tak się denerwuje? Czy gwiazdy mu sprzyjają? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptus Re: Pan Prezydent Wałęsa 18.06.08, 03:39 Saturn wszedł mu do 1. domu i jest na Wenus, pełnia bedzie na jego Saturnie. Dopóki Saturn był w domu 12, trudno mu było walczyć. Teraz może. Odpowiedz Link
kita32 Re: Pan Prezydent Wałęsa 18.06.08, 10:37 i to pełnia plutonowo-wenusowa... P.S. Rety, Neptus, o 3.40 jeszcze nie śpisz? Odpowiedz Link
neptus Re: Pan Prezydent Wałęsa 18.06.08, 20:58 kita32 napisała: > i to pełnia plutonowo-wenusowa... > > P.S. Rety, Neptus, o 3.40 jeszcze nie śpisz? Przy takiej pełni na moim ascendentowym Uranie i z Marsem rozrabiajacym mi teraz w 4. domu? Bawię się w polskiego hydraulika. Będę miała dobrze płatny fach w ręku. :] Odpowiedz Link
neptus Re: Pan Prezydent Wałęsa 18.06.08, 21:34 Czy ta pełnia z Plutonem i Wenus nie przypomina Wam czasem przepełnionego szamba? Bo mnie tak. Odpowiedz Link
nimuszka Re: Pan Prezydent Wałęsa 18.06.08, 23:30 >Czy ta pełnia z Plutonem i Wenus nie przypomina Wam czasem >przepełnionego szamba? O! Trafiłaś w dziesiątkę Brałam prysznic kiedy syn wrócił do domu. Wyciągnął z lodówki zupę wczoraj ugotowaną i zaczął podgrzewać. Kiedy zakręciłam wodę w łazience syn zapytał czy ta zupa jest dobra, bo jakoś nieładnie pachnie? Krzyknęłam że widocznie skwaśniała, bo wczoraj pachniała apetycznie. Jak wyszłam z łazienki odrzucił mnie smród i mówię z wyrzutem do syna, że wdepnął w psią kupę i wniósł mi to do domu. Syn na to, że to właśnie zupa tak śmierdzi. Aż nie mogłam uwierzyć. Kazałam pokazać podeszwy butów. Były czyste. Syn wylał zupę, umył garnek, otworzyliśmy okna i wyjechaliśmy do restauracji na obiad. Po powrocie ciągle śmierdziało w domu jakby psią kupą, czyli okolice szamba. Odpowiedz Link
neptus Re: Pan Prezydent Wałęsa 19.06.08, 02:23 Ja mam za sobą naprawę spłuczki i przetykanie dziury pod wanną. Bez rozkosznych pachnideł się obyło, jeśli nie liczyć aromatu kreta. Ręce mam po tym wysuszone, że aż bolą. Odpowiedz Link
asu1 Re: Pan Prezydent Wałęsa 19.06.08, 08:01 HA!!! , ja też miałam wczoraj wieczorem happening z kretem w umywalce!!!!! Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Pan Prezydent Wałęsa 19.06.08, 10:53 hey, to wątek o Wałęsie.. troche głupio pisac w nim o pishc kupach, zepsutych zupach i szmabach, co? Odpowiedz Link
neptus Re: Pan Prezydent Wałęsa 19.06.08, 21:15 pewnie masz rację ale ten Merkury... oj, lubi odjechac z tematu. A poza tym to nie jest całkiem nie na temat, biorąc pod uwagę ataki na Lecha. Też szambo, tylko troche inaczej śmierdzi. Odpowiedz Link