princesswhitewolf 30.06.09, 21:28 Dnia 18 Czerwca 2009 PrincessWhiteWolf i Hypokaimenon zawarli zwiazek malzenski. Poznalismy sie wlasnie na forum Anahelli... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Ogloszenia Parafialne 30.06.09, 22:33 > zawarli zwiazek O, to juz? Gratulacje, zycze zeby byl szczesliwy! Odpowiedz Link
anahella Re: Ogloszenia Parafialne 30.06.09, 22:37 Życzę stu wspólnych, szczęśliwych lat. Odpowiedz Link
iza.podlaska Re: Ogloszenia Parafialne 30.06.09, 23:20 Jowiszowych dni i wenusowo-marsowych nocy Życzy Skorpionica Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Ogloszenia Parafialne 01.07.09, 14:54 Anahella, załóz portal randkowy dla astrologów singli )))) kryteria doboru- synastria. Pani Lew szuka pana... hahahah!! Parze gratuluję i życze wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Ogloszenia Parafialne 01.07.09, 19:51 rowniez Anahelli to sugeruje! Odpowiedz Link
anahella Re: Ogloszenia Parafialne 01.07.09, 21:12 arcoiris1 napisała: > Anahella, załóz portal randkowy dla astrologów singli )))) > kryteria doboru- synastria. ' Eeee, astrolodzy sami sobie zrobią synastrię... Miałam kiedyś propozycję współpracy z biurem matrymonialnym - niewykolalne. Ich oczekiwania były w mocnej opozycji z moimi Odpowiedz Link
tymoness Re: Ogloszenia Parafialne 01.07.09, 22:57 Witajcie. Nie wiem, czy dobrze trafiłem. Czy to forum o astro czy biuro matrymonialne Mnie interesuje astro Najpierw życzę wszystkiego najlepszego naszym bohaterom. A teraz się przedstawię. Ascendent w Raku, Słońce w Pannie, Księżyc w Skorpionie. Czytam Was.... Pozdrawiam. Tymon Odpowiedz Link
anahella Re: Ogloszenia Parafialne 02.07.09, 00:53 tymoness napisał: > > A teraz się przedstawię. Ascendent w Raku, Słońce w Pannie, > Księżyc > w Skorpionie. > Czy to próba zwabienia potencjalnej partenrki? > Czytam Was.... Czytaj i pisz częściej. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Ogloszenia Parafialne 02.07.09, 01:00 Dziewczyny kochane, serdecznosci urodzinowe! Odpowiedz Link
neptus Re: Ogloszenia Parafialne 02.07.09, 12:46 No, taki zespół astrologów musi być udany! Wszelkich ułatwień i wspólnych sukcesów we wszystkich dziedzinach życia! Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Ogloszenia Parafialne 02.07.09, 21:20 Dziekujemy Wszystkim za zyczenia! Odpowiedz Link