hektorek 14.01.04, 07:30 Czy ty czsem nie uczysz matematyki w zespole szkół integracyjnych nr 1? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: If_ona 14.01.04, 08:19 ....ty, jak na to wpadłeś ? wystarczy wcisnąć na takie coś czerwone w jej sygnaturce i będziesz wiedział od razu....:)))))) pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: If_ona 14.01.04, 14:47 szkodnik1 napisał: > ....ty, jak na to wpadłeś ? wystarczy wcisnąć na takie coś czerwone w jej > sygnaturce i będziesz wiedział od razu....:)))))) > pozdrawiam..... Nie tak od razu :) Zmieniłam linka na Pracownie Wychowania Przez Sztukę, która działa w naszej szkole. Ale przez strone Pracowni można oczywiście przejść na stronę ZSI. Tu link dla leniwych: free.of.pl/z/zsilubin/index.html Strona ciagle jest przeze mnie budowana, więc proszę nie krytykować ;) Może kiedys skończę :) A do Hektorka - tak, pracuję w ZSI jako n-l matematyki. A dokładniej - nauczam w SP 1. Może kiedys załapię się na Gimnazjum Integracyjne :) Czy my sie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: If_ona 15.01.04, 07:58 Więc droga if_ono ja wiem jak wyglądasz i nawet cie widziałem ze dwa razy. Ponieważ mój przyszły szwagier Mateusz jest twoim uczniem. A jego siostra a moja narzeczona czytała u mnie wątki w ramach kontroli anty poderwaniowej i przeczytała jak byłaś w kinie na jakimś przedstawieniu i sie okazało znów że Lubin jest mały. Moja przyszła teściowa Małgorzata cie bardziej zna że sie tak wyraże. Bo ona po Mateusza codziennie jeździ do szkoły i z tego co wiem to ze wszystkimi nauczycielami rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: If_ona 15.01.04, 08:05 A właśnie sobie przypomniałem że ty jesteś jego wychowawczynią. Ale sie porobiło pójde kiedyś po niego do szkoły to ci sie przedstawie. Chociaż jak będziesz chciała to od Mateusza wszelkie informacje wyciągniesz a nawet więcej niż trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: If_ona 15.01.04, 08:33 ....eeeeeeeee, ten tego....hektuś, zabierz mnie ze sobą kiedyś....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: If_ona 15.01.04, 08:54 Ta i znowu będziesz udawał dobrego wujka a ja będe ten zły waruj!! Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: If_ona 15.01.04, 18:10 hektorek napisał: > Więc droga if_ono ja wiem jak wyglądasz i nawet cie widziałem ze dwa razy. > Ponieważ mój przyszły szwagier Mateusz jest twoim uczniem. No to sie znamy-choc tylko z b. przelotnego widzenia :) A Mateusz faktycznie jest z mojej klasy :) >A jego siostra a moja narzeczona czytała u mnie wątki w ramach kontroli anty >poderwaniowej Bardzo słuszne postepowanie :) >i przeczytała jak byłaś w kinie na jakimś przedstawieniu i sie okazało znów że > Lubin jest mały. A jednak prowincja :) Wszyscy się znają :) >Moja przyszła teściowa Małgorzata cie bardziej zna że sie tak > wyraże. Bo ona po Mateusza codziennie jeździ do szkoły i z tego co wiem to ze > wszystkimi nauczycielami rozmawia. Też fakt :) A od Mateusza wolę wyciagać wiedzę matematyczną :) Może kiedys się spotkamy, jak przyjdziesz po niego do szkoły. Nie zdziw się, jesli Cie nie rozpoznam-pracujac w szkole spotykam sie z tak wieloma ludźmi, że czasami nie kojarzę kto kim jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: If_ona 16.01.04, 09:24 Szkodnik prosił bym go też zabrał ze sobą jak po Mateusza iść bedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: If_ona 16.01.04, 18:15 hektorek napisał: > Szkodnik prosił bym go też zabrał ze sobą jak po Mateusza iść bedziemy. No to Mateusz będzie miał extra ochronę :) Pamietaj, ze Mateusz leci swoim planem lekcji, a ja moim - potrzebne zgranie czasowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: If_ona 19.01.04, 08:33 Dobra to umówmy sie na zajęcia pozalekcyjne. Jakiś s-ka-esik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: If_ona 19.01.04, 08:38 hektorek napisał: > Jakiś s-ka-esik:))) .....hahahahahaha ja już zwidy mam, przeczytałem seksik miast eskaesik.....:)))) wybaczcie, muszę sobie okulary chyba sprawić....hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: If_ona 19.01.04, 08:44 Ty jedź już do tej wawki bo rzeczywiście już coś ci na głowe pada:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: If_ona 20.01.04, 17:02 href="http://free.of.pl/z/zsilubin/index.html"target="_blank">free.of.pl/z/zsilu bin/index.html</a> > Strona ciagle jest przeze mnie budowana, więc proszę nie krytykować ;) Może > kiedys skończę :) stronka bardzo fajna- btw jako społecznik z wyboru z chęcią bym wziął udział w zajęciach, może czegoś się nauczę? if_ona, mówię poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: If_ona 20.01.04, 22:31 black_hawk napisał: > > stronka bardzo fajna- Dzieki ;) Męczenie z HTML i CSS to moje hobby :) >btw jako społecznik z wyboru z chęcią bym wziął udział w > zajęciach, może czegoś się nauczę? if_ona, mówię poważnie. A ja myslałam, że społecznicy albo wymarli albo tylko w szkołach pracują LOL ;) Zajęcia w jakim sensie? Co proponujesz? Wszelkie poważne propozycje i pomysły mile widziane :) Lece spać, bo z rana muszę społecznie wymęczyć moją klasę w zakresie trapezów ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona korekta 20.01.04, 22:33 if_ona napisała: > > Męczenie z HTML i CSS to moje hobby :) Oczywiście SIĘ męczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: korekta 21.01.04, 07:59 Kurcze nie wiem o czym piszecie musze sie troche doszkolić! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: korekta 21.01.04, 08:33 if_ono, jakbyś miała jakieś problemy z HTMLem, to służę pomocą....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: korekta 21.01.04, 14:16 szkodnik1 napisał: > if_ono, jakbyś miała jakieś problemy z HTMLem, to służę pomocą....:))))) Zazwyczaj sięgam po ksiązki gdy mi cos nie wychodzi.. Ale z przyjemnoscia skorzystam z Twojej pomocy, gdy utknę :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: korekta 21.01.04, 12:14 hektorek napisał: > Kurcze nie wiem o czym piszecie musze sie troche doszkolić! Rozmawiamy o wzniosłych rzeczach, o nieszczęsny pantofelku:-) o woluntaryzmie o Iraku, o Bushu i ewentualnej pomocy dla dzieciaków. Yo! Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: korekta 21.01.04, 14:14 hektorek napisał: > Kurcze nie wiem o czym piszecie musze sie troche doszkolić! Kolejna osoba nie rozumie o co chodzi ;) To źle :) Za dużo skrótów myślowych stosujemy LOL Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: If_ona 21.01.04, 11:20 A ja myslałam, że społecznicy albo wymarli albo tylko w szkołach pracują LOL ;) WYMARLI, ALBO WYJEŻDŻAJĄ Z LUBINA I PRZYJEŻDŻAJĄ CO PEWIEN CZAS Z POWROTEM. > > Zajęcia w jakim sensie? Co proponujesz? Wszelkie poważne propozycje i pomysły mile widziane :) JA WIEM, ORGANIZACJA WYPADÓW, JAKIEŚ WYJAZDY, ZAJĘCIA W PLENERZE- MOJA MAMA UCZYŁA W PRZEDSZKOLU, WIĘC COŚ SIĘ WYMYŚLI... MYŚLĘ, ŻE TO KWESTIA ROZMOWY. > Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: If_ona 21.01.04, 14:25 black_hawk napisał: > > JA WIEM, ORGANIZACJA WYPADÓW, JAKIEŚ WYJAZDY, ZAJĘCIA W PLENERZE- MOJA MAMA > UCZYŁA W PRZEDSZKOLU, WIĘC COŚ SIĘ WYMYŚLI... MYŚLĘ, ŻE TO KWESTIA ROZMOWY. Jestem na tak :) Niedługo wiosna radosna i zacznie sie wycieczkowanie ;) Moja klasa to uwielbia :) Może w czasie ferii zrobię wreszcie stronę opisującą ich działalność-troche zdjęć sie uzbierało.. Nie wiem, czy uda nam sie dogadać (kontakty internetowe łatwo sie rwą), ale sprobować warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś