meg233 04.01.10, 13:42 Czy ktoś z was posiada może telefony kontaktowe do osób zajmujących się promocją fitness? Albo może ktoś już wie jaki jest cennik itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1234martuska Re: Fitness Cuprum Arena 04.01.10, 21:30 z tego co się orientuję to 90 zł wpisowe + 180 zł miesiecznie. Umowe podpisuje się na jakis określony czas. Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: Fitness Cuprum Arena 04.01.10, 21:41 Wpisowe... nieźle sobie to wykombinowali. Odpowiedz Link Zgłoś
ptaqowa77 Re: Fitness Cuprum Arena 04.01.10, 21:43 to normalne w dobrych klubach fitness Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: Fitness Cuprum Arena 04.01.10, 21:48 Dobrze to oni będą płacić za wynajem ;-) reszta się okaże ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Fitness Cuprum Arena 04.01.10, 22:03 ptaqowa77 napisała: > to normalne w dobrych klubach fitness Ciekawa jestem tylko jak taki klub zbierze profesjonalną kadrę. Jeszcze tydzień temu tzw. konsultant (CA holl) przyznał, że siłowni, o którą pytałam, nie maja obsadzonej instruktorami.. A 1 lutego coraz bliżej.. Myślę, ze warto poczytać o krakowskim Pure na forum Fitness forum.gazeta.pl/forum/w,342,93077035,93077035,Pure_Health_Fitness_Krakow.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-waga Re: Fitness Cuprum Arena 13.01.10, 16:04 Dzisiaj byłam zorientować się jaką propozycję cenową przedstawia ten klub. Co prawda wpisowego nie ma ale jest opłata administracyjna 95 zł a do tego trzeba się zadeklarować na minimum 3 miesiące a cena? Hmm dziwna sprawa Pani najpierw mi powiedziała, że gdybym w tej chwili się zdecydowała np. na 3 miesiące to zapłacę 190 zł. za miesiąc. Kontynuując rozmowę pani powiedziała mi, że cena pewnie się zmieni jak pojawi się menadżer klubu i podała mi kolejną cenę 285 zł za miesiąc przy abonamencie za 3 miesiące. W tym każdym abonamencie każdy kto się zapisze do klubu może korzystać ze wszystkich jego dobrodziejstw bez ograniczeń czasowych. CO o tym myślicie bo mi się wydaje, że cena jaką oni proponują jest dla wielu osób zaporową. Nie można np wykupić sobie basenu osobno czy siłowni nie wspominając o zajęciach ruchowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanna1980 Re: Fitness Cuprum Arena 19.02.10, 17:29 macie jakieś informacje jak to wszystko teraz wygląda? w sumie juz tydzien po otwarciu, ciekawa jestem czy jest tam czarno od ludzi czy też niewielu zdecydowało sie na te ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Fitness Cuprum Arena 20.02.10, 17:44 Pure chyba poczuł kasę w Lubinie, bo na stronie klub jest już w grupie Platinium, a nie Health & Fitness jak wcześniej :)) Odpowiedz Link Zgłoś