magda_s4 05.02.04, 13:06 Zastanawiam się nad zmianą banku. Ważna jest nie tylko jego oferta, ale także miła obsługa, bezproblemowy dostęp do konta w całej Polsce. Pewnie macie doświadczenie. Który bank polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: Który bank polecacie? 05.02.04, 13:52 hektorek napisał: > WBZ zachodni Toś trafił! Właśnie idę zdać moją piękną, błyszczącą czerwono-zieloną kartę debetową, uregulować należności i heeeeej! Jestem wolna od BZWBK. :-) A teraz powiedz, dlaczegoś z nich taki zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Który bank polecacie? 07.02.04, 23:17 hektorek napisał: > WBZ zachodni I już jestem wolna, choć za tę przyjemność musiałam zapłacić 15 gr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
augustoktawian Re: Który bank polecacie? 05.02.04, 15:01 Czy chcesz mieć konto internetowe? PeKaO S.A. ma zwykłe konto połączone z internetowym. Duża sieć bankomatów. Przelewy internetowe chyba bezpłatne. Bezpłatne wypłacanie z bankomatów EURONET. PKO BP ma konto internetowe oddział w Bydgoszczy. Chodzi bardzo wolno. Przelewy internetowe bezpłatne. Mają połaczyć to konto z Bankiem Inteligo, który został przez PKO wykupiony. mBank ostatnio wprowadził opłatę za przelewy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Który bank polecacie? 05.02.04, 16:05 Jak miło Cię widzieć augustoktawian :-) Dawno Cię nie czytałam ;-) Myślisz, że długo trzeba będzie czekać na połączenie zwykłego konta z elektronicznym w BP? Odpowiedz Link Zgłoś
augustoktawian Re: Który bank polecacie? 05.02.04, 17:35 Jeżeli chodzi o połączenie konta internetowego PKO BP z bankiem Inteligo to nie wiem kiedy to nastąpi. Znajomi, którzy mają tam konto mówią, że zapowiadają to już od dawna ... i nic. Informacja na ten temat jest na stronie: e.pkobp.pl/default.asp Czy normalne konto w PKO podłączą pod internet to nie wiem. PKO BP jest chyba tańszym kontem niż PeKaO S.A., ale w placówkach banku są szalone kolejki. Dlatego wypisałem się z tego banku. Gdy się ma jednak konto internetowe to kolejki są właściwie bez znaczenia. PKO BP ma największą sieć bankomatów w Polsce, z których wybiera się pieniądze bez opłaty. Strona PeKaO S.A.: www.pekao.com.pl/index.xml?/006344-003730-36048 Szukaj "klienci indywidualni-Eurokonto". Kiedyś w Rzeczpospolitej porównywano konta internetowe w bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
augustoktawian Re: Który bank polecacie? 05.02.04, 18:40 Dowiedziałem się, że opłata za prowadzenie konta w mBanku jest 0zł. Za przelewy 0,5zł, za przelewy stałe 0zł. Bezpłatne korzystanie z bankomatów EURONET i BZWBK. www.mbank.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Który bank polecacie? 09.02.04, 08:17 Mbank nie tolerują niektóre firmy żle sie przelewy robi. I nie oszukujmy sie nie ma fajnych banków:( Odpowiedz Link Zgłoś
augustoktawian Re: Który bank polecacie? 09.02.04, 15:37 No cóż można pieniądze trzymać w skarpecie... Odpowiedz Link Zgłoś
augustoktawian Re: Który bank polecacie? 10.02.04, 17:32 W ogóle, to po co pisać "wogule". Odpowiedz Link Zgłoś