sylvie08 05.03.10, 10:40 Czy oprócz n/w sklepów znajdę jeszcze inne z fotelikami samochodowymi? - Maciuszek - Askot (?) na Chojnowskiej - hurtownia z art. dziecięcymi na Mickiewicz (tzn. mam nadzieję, ze tam też są) -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.1.k Re: Fotelik samochodowy 05.03.10, 10:59 Jest wypożyczalnia odzieży ciażowej, fotelików i wszystkiego co jest związane z macierzyństwem. Może tam znajdziesz coś dla siebie. Wypożyczalnia mieści się na przeciwko I LO w pawilonie. Był tam kiedyś sklep obuwniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniammt Re: Fotelik samochodowy 08.03.10, 17:55 W Legnicy jest słaby wybór fotelików. Kilka modeli można zobaczyć w Smyku w galerii piastów, w maciuszku na Piłsudskiego i w sklepie na Chojnowskiej. Ale ceny zaporowe. Większy wybór jest w Lubinie w auto-bobas. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Fotelik samochodowy 08.03.10, 18:40 a najwiekszy rzut beretem autostradą ;) w Wrocku w Askocie niedaleko Bielan mają spory sklep i duzy wybor albo przez neta tam zawsze taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylvie08 Re: Fotelik samochodowy 10.03.10, 09:58 Dzieki za info, jednak kupiłam w Legnicy, mam nadzieję, że dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś