meg233 25.08.10, 20:31 kogo polecacie? mazurka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: Gdzie prawo jazdy 25.08.10, 21:10 forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=4180&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Gdzie prawo jazdy 27.08.10, 00:17 ja polecam gątkowskiego z chróstnika,jest ich bodajże trzech , ojciec i chyba dwóch synów. Co prawda chodziłam do MObile ale ostatnie jazdy przed zdanym egzaminem wykupiłam u nich. Oni nauczyli mnie cofać, a nie robić łuk sposobem . Mobile w sumie też polecam, bardzo miła atmosfera i panowie instruktorzy bardzo mili,choć w sumie jazdy na rolejach sie nie doczekałam , wlaśnie mi sie przypomniało :( Odpowiedz Link Zgłoś
wena09 Re: Gdzie prawo jazdy 27.08.10, 13:59 bardzo proszę o kontakt w sprawie Troleji 603154112 musimy wyjaśnić tą sprawę nie doczekania się .... czekam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Gdzie prawo jazdy 30.08.10, 21:16 na kurs chodziłam 1,5 roku temu więc można powiedzieć że przedawnione:) Odpowiedz Link Zgłoś
wena09 Re: Gdzie prawo jazdy 30.08.10, 21:59 ja myslę że nie......a prosze napisac kto był pani instruktorem bardzo prosze.... chociaz pierwsza literke imienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wena09 Re: Gdzie prawo jazdy 31.08.10, 00:17 ;( yhy jutro bedzie rozmowa na Pani temat tylko trudno mi będzie rozmawiać o kimś anonimowym .... może jednak zadzwoni Pani do mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
walentyna1981 Re: Gdzie prawo jazdy 12.10.10, 15:16 ja tez polecam Mazurka, świetny instruktor! mają też rewelacyjne szkolenie z pierwszej pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
anonimus007 Re: Gdzie prawo jazdy 14.10.10, 13:10 Witam.Tydzień temu zdałem na prawko:))) Zawdzięczam to szkole Mobile było super nie żałuje że tam poszedłem a miałem wiele szkół do wyboru.Nie dość że nauczyłem się jezdzić to mam nadzieję że będę potrafił pomóc innym w razie wypadku bo były zajęcia z jakimiś ratownikami medycznymi którzy naprawde nas wymęczyli swoją nauką (zakwasy na rękach) od ucisków manekina ,ale warto było chłopaki wiedzą jak dotrzeć do laików.Mój instruktor też wiedział jak do mnie dotrzeć żebym zakumał o co chodzi w jezdzie bo naprawde wcześniej nie miałem styczności z autem.. A druga szkoła którą miałem na uwadze to Szerszeń koleżanka tam poszła jakiś miesiąc przed moim zdecydowaniem się na kurs i chyba jest zadowolona ale 4 razy nie zdała i dalej próbuje ale nie oskarżam o to szkoły absolutnie (może to z nią jest coś nie tak).Więc morał jest taki że im więcej szkół tym większy wybór a moim zdaniem więcej osób powinno się udzielać na różnych forach żeby pomóc innym w wyborze szkoły.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hoga81 Re: Gdzie prawo jazdy 28.10.10, 19:40 Ja chodziłam do elkar K. Bartkowiaka miła atmosera i zdałam za drugim razem bez żadnego stresu Odpowiedz Link Zgłoś