22.09.11, 17:27
Moje pytanie jak w temacie. Czy możecie polecić jakiegoś gin w Lubinie? Najlepiej na NFZ. Czy może ktoś wyrazić swoje opinie na temat doktor Zięby-Zielińskiej, Pana Gocha? Może macie kogoś jeszcze sprawdzonego?
Obserwuj wątek
    • welonkaa-andzia Re: Ginekolog 23.09.11, 19:21
      nic dobrego nie wyrażę nt w/w lekarzy. Na NFZ to ciężko, przynajmniej ja nie trafiłam na dobrego/ godnego zaufania lekarza. Dlatego chodzę prywatnie.
      • novarosa Re: Ginekolog 23.09.11, 20:26
        Dziękuję za odpowiedź. Szkoda. A dlaczego nic dobrego jeśli można wiedzieć? A jaki lekarz prywatnie?
        • welonkaa-andzia Re: Ginekolog 24.09.11, 13:49
          na zapalenie przydatów dostałam... ibuprom...
          chyba nie muszę reszty dodawać...
          prywatnie dr Marcin Pańszczyk - przyjmuje w Polkowicach i w Lubinie w Feminie
    • mag609 Re: Ginekolog 24.09.11, 19:45
      Polecam dr Makowskiego, przyjmuje w przychodni Eskulap na przylesiu obok lubmedu. Wizyty na kasę chorych codziennie dopołudnia i w dwa dni popołudniu. Chodzę do niego od 10 lat, prowadził moje dwie ciąże- pomomo iż nie ma dyżurów w szpitalu. Bardzo miły, komunikatywny, każdej pacjentce poświęca maximum czasu - odnosi sie wrażenie że w tych zabieganych czasach jemu się nigdzie nie spieszy- nawet gdy szłam tylko po receptę zawsze zamienił kilka zdań (a nie zostawiał w rejestracji).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka