Dodaj do ulubionych

Dzień Matki

25.05.04, 19:27
Jutro Dzień Matki (przypominam jeśli zapomnieliście - w co wątpię :P)
Jakie prezenty szykujecie?

Ja się Wam pochwalę, że ostatnio dopadła mnie mania haftu krzyżykowego (choć
do igły całe życie miałam dwie lewe ręce) i wyhaftowałam dla mamy bratki i
fiołki w koszyczkach, a dla teściowej cały bukiet polnych kwiatów.. Muszą im
się spodobać, bo ja jestem nimi zachwycona :)
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: Dzień Matki 26.05.04, 00:02
      No ja nie zapomnialem, jutro ide do kwiaciarni, pozniej szybciutko do domciu i zrobie ladna laurke:)) Moze to troche dziecinne, ale moja mama z tego sie najbardziej cieszy:)
      • swek1 Re: Dzień Matki 26.05.04, 20:08
        olus_stad napisał:

> No ja nie zapomnialem, jutro ide do kwiaciarni, pozniej szybciutko do domciu
        i
        > zrobie ladna laurke:)) Moze to troche dziecinne, ale moja mama z tego sie
        najba
        > rdziej cieszy:)
        >

Chyba dzisiaj;)
        Ja jestem mały leń, więc były kwiaty.
        Pozdrawiam.
    • dethy Re: Dzień Matki 27.05.04, 10:18
      Goska,tez jestes w szponach nalogu xxxowego?! Tzn.ja juz nie jestem,ale
      bylam,gdy rzucalam palenie.Zrobilam 2 obrazki ,a ten powazniejszy i wiekszy od
      roku prawie lezy nieskonczony...
    • dethy Re: Dzień Matki 27.05.04, 10:21
      Zapomnialam napisac,co przygotowalam dla mojej mamy.
      Kupilam jej piekna czerwona roze i krem ,bo tak chciala :)
      Mamuska zaprosila nas wieczorem do siebie na pizze.Bylo milo :)

Ja tez jestem mama i od syna dostalam ramke do zdjecia ("w kwiaciarni byla
      kolejka"),a od corki nic,ale za to jutro jest wystep w przedszkolu :)
      • olus_stad Re: Dzień Matki 27.05.04, 20:48
        No w sumie to ja tak srednio sie popisalem, bo mialem tylko 5zl...koniec miesiaca:(((( Ale znalazlem takie kwiatki co sie daje w prezencie, pozniej do ziemii i sobie rosna przez kilka lat. Mama bylo wniebowzieta:))
    • goska35 Re: Dzień Matki 28.05.04, 17:26
      Oluś, własnoręczne zrobienie prezentu nie uważam za dziecinne - to są moje
      ulubione podarki. Wszystkie laurki, papierowe kwiatki i inne wynalazki moich
      dzieci przechowuję do dziś. :))

Dethy... krzyżykami zaraziłam się niedawno, początkowo tylko dłubałam i
      dłubałam - aż odkryłam sobie stronkę poświęconą temu hobby. Teraz to tylko
      ściągam wzory, chomikuję jak głupia i nie wiem kiedy to wszystko uda mi się
      zrobić. Dziś powzięłam postanowienie, że zaczynam kolejne obrazki do maminej
      kolekcji (tym razem będa to margerytki i przebiśniegi)- podaruję je tacie na
      imieniny. Mam na to cały miesiąc, więc jest szansa, że skończę. :)

PS. A pali się przy tym bardzo mało, może też uda mi się rzucić ten nałóg :)
      • dethy Re: Dzień Matki/xxxxx 28.05.04, 23:04
        goska35 napisała:

> Dethy... krzyżykami zaraziłam się niedawno, początkowo tylko dłubałam i
        > dłubałam - aż odkryłam sobie stronkę poświęconą temu hobby.

Ty sie nie chwal-tylko podziel sie adresem tej stronki

>
        > PS. A pali się przy tym bardzo mało, może też uda mi się rzucić ten nałóg

Kiedy zaczynasz? Bede trzymac kciuki:)
        Ja tez niby malo palilam.Tak sadzil anastezjolog:)Powiedzialam mu,ze duzo pale-
        7-10szt.papierosow dziennie,a on sie usmial jak norka :)
        • olus_stad Re: Dzień Matki/xxxxx 30.05.04, 17:50
          Kurcze! Tez bym chetnie rzucil, ostatnio mialem jakies obrzydzenie i 3miechy nie palilem, pozniej obrzydzenie minelo i wrocilem:( Najgorsze jest to, ze nie chce tego rzucac, bo mi sie podoba:)
          • goska35 Re: Dzień Matki/xxxxx 30.05.04, 19:06
            ale mniej, ale ostatecznej decyzji o rzuceniu nie podjęłam. Chociaż....
            obiecałam sobie, że jak cena moich papierosów przekroczy 5 złotych to
            definitywnie z nimi koniec. No cóz.... kosztują 5,05 zł, a ja latam po okolicy
            i szukam miejsca gdzie jeszcze można kupić za 4,90 - i najgorsze, że znajduję :)
        • goska35 Re: Dzień Matki/xxxxx 30.05.04, 19:11
          Długie tygodnie spędziłam na KAAN, kopalnia wzorów, pomysłów i fajni ludzie -
          chętnie wymieniający się zarówno wzorami jak i swoim doświadczeniem w
          krzyżykowaniu (i nie tylko oczywiście). Niestety coś tam nie wytrzymało i
          zostaliśmy zmuszeni do przeniesienia się na Wyspy Brytyjskie. Ale jest szansa,
          że w niedługim czasie się tam zadomowimy. Zapraszam :)
          hafty.vastnet.co.uk/index.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka