galeriaa88 08.02.13, 12:50 Moje pytanie dotyczy ono zapachu jaki unosi się w całej galerii, cóż to jest za zapach ??? Czy to jakiś olejek orientalny - kadzidełkowy czy ktoś rozpoznaje jakieś nuty, uwielbiam go :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
987mad Re: Zapach w Cuprum Arena 08.02.13, 22:56 Ja też lubię, a o to chyba chodzi, abyśmy sie w galerii dobrze czuli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Zapach w Cuprum Arena 09.02.13, 13:09 uwielbiasz ? ja go nie znoszę, dobrze, że tylko na wejściu go tak czuć no i w ccc kiedyś tak smrodzili, teraz nie wiem , bo własnie ze względu na ten zapach tam nie wchodzę . A zapach taki własnie kadzidełkowy orientalny Odpowiedz Link Zgłoś
japla Re: Zapach w Cuprum Arena 12.02.13, 10:58 ten zapach jest okropny jak się w chodzi to od razu uderza po nosie, raczej zniechęca aby tam wejść Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia29_2 Re: Zapach w Cuprum Arena 13.02.13, 08:02 Jestem podobnego zdania. Zapach jest zbyt mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
czemublokujecie_mikonto Are you alright? 16.05.13, 08:26 Lubie zapachy orientalne i kadzidełkowe, ale jak sie wchodzi do galerii to wali chemicznym wstretnym odświeżaczem powietrza. Powinni lepiej wietrzyć a nie puszczać takie smrody:P Odpowiedz Link Zgłoś
axa170 Re: Zapach w Cuprum Arena 17.05.13, 21:40 Zapach jest straszny... Zawsze wstrzymuję wdech jak tam wchodzę... Podoba mi się zapach w Lasockim... Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur.ka_87 Re: Zapach w Cuprum Arena 07.08.13, 15:01 Ojeju, okropny... zawsze wstrzymuję oddech przy wchodzeniu głównym wejściem, bo tam najbardziej capi. Nie jestem osoba wrażliwą na zapachy, ale ten drażni mnie niesamowicie... Dobrze, że po chwili człowiek się przyzwyczaja do zapachu i go nie czuje tak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Zapach w Cuprum Arena 08.09.13, 01:02 Wiochą wali, ale niektórym sie zdaje, że to perfumy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś