pedros123 31.07.04, 11:31 Gdzie by się tu wybrać nad wode? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pedros123 Re: Lato w mieście 31.07.04, 20:17 Nie sądzicie ,że w Lubinie jest dość biednie z wodną rekreacją mam jakieś mgliste wspomnienia z basenu OSiR-u i jakoś teraz nie mam chęci i ochoty tam zaglądać. Byłem dzisaj w Spalonej (spalonej słońcem) szkoda że to ponad 20 km od naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: Lato w mieście 01.08.04, 23:16 Ja mam mgliste wspomnienia z basenu małomickiego (zielona i zimna woda), nie tak dawno były Szczytniki a Rokitki to chyba nadal istnieją. A samo miasto? Pustka. Więc w moim przypadku dziś był rower i wycieczka na basen do Rudnej, co prawda kryty, ale nic to... Na szczęście zmieniłem przekonania i ciągnie mnie bardziej w góry jak mam więcej czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Lato w mieście 02.08.04, 07:31 ...jeśli wypad to tylko do sławy...:))) do spalonej i szczytnik też jeździłem ale nie ma to jak prawdziwe jeziora....:))) Odpowiedz Link Zgłoś