magdowka 09.09.04, 12:38 bardzo Was wszystkich prosze o podpowiedz, na jaki basen w legnicy warto chodzic. chcialabym poplywac sobie dwa razy w tygodniu najchetniej rano. co mozecie mi zaproponowac oprocz kaczawy :D pozdrawiam mada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dethy Re: basen w legnicy 09.09.04, 20:39 Kochana,do poludnia to nie popluskasz sie raczej w Legnicy na zadnym basenie. Wtedy chodza szkoly.Zreszta po poludniu tez jest problem,bo wejscia maja wykupione rozne kluby,zaklady pracy...Moja mama jezdzi do "Slowianki" do Jawora,bo tam ponoc takiego tloku nie ma i taniej jest.O! w niedziele sa chyba wolne(bez karnetow) wstepy na basen przy ul.Mazowieckiej. W ogole to dobrze,ze jest watek o basenach,bo ja tez mialam cos napisac w tym temacie.To z cyklu "ku przestrodze".... Otoz,na basenie przy Mazowieckiej nauke plywania dla dzieci prowadzi firma Wellness.Podobno tylko ona to robi,bo tylko ona dostala pozwolenie.P.Asia jest mila,owszem,ale chyba kasa tu wziela gore.Otoz zapisalam swoja corke na kontynujacje nauki plywania.Przychodzimy w ten dzien,a tam juz na parkingu zatrzesienie aut,a wewnatrz ogrom dzieci i rodzicow.Z nauki plywania tego dnia byly nici,bo za duzo dzieci bylo w malym baseniku.Moja corcia popluskala sie troche i poplywala z 3 min.11,00zl w plecy(tyle kosztuje jeden wstep)...Firma Wellness zada ponadto zaplaty za caly semestr,czyli 180zl.Nie jestem zwolenniczka zbyt szybkiego placenia.To wszystko zniechecilo mnie do tej firmy,pomimo milej wlascicielki.Raczej od pazdziernika zrezygnujemy.Czy ktos z Was chce wskoczyc na nasze miejsce? Moje dziecko chodzi w srody na 16-ta. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: basen w legnicy 09.09.04, 22:15 I znowu się okazuje, że najblizszy dobry basen jest we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: baseny 10.09.04, 07:42 oo w Legnicy sa baseny 2 albo 3, nie jestem pewien. No właśnie ile jest ich łącznie? I chyba wszystkie są w szkołach, czyli jest tak jak Ci napisała Dethy. Ajwek. (WMUM na forum Legnica!) Odpowiedz Link Zgłoś
magdowka Re: baseny 10.09.04, 14:56 dziekuje za odpowiedz, mimo sentymentu jaki mam dla legnicy, bede szukala basenu gdzie indziej MUR dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: baseny 10.09.04, 15:04 1. budowlanka 2. SP 7 3. SP 12 i LO VII 4. otwarte -> Kapielisko Kormoran, basen przy ul. Radosnej i zespol basenow przy ul. Stromej Sa jeszcze jakies?? Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: baseny 11.09.04, 07:23 Nie ma więcej.... niestety :) Były plany wybudowania jeszcze jednego (nie pamiętam gdzie? przy WSZ?), ale coś nie wypaliło... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: baseny 11.09.04, 10:45 Już wiem gdzie jest jeszcze basen. Podobno (nie widziałem) basen ma Wyższa Szkoła Menadżerska obok parku w byłym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: baseny 11.09.04, 21:15 YYY, serio? Moze to tylko plotka. Kiedys byl basen w dawnej samochodowce na Mickiewicza i moze plotka przemiescila basen z jednego budynku do drugiego?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: baseny 11.09.04, 22:15 Powiem tak: znam takich co widzieli ten basen:) Odpowiedz Link Zgłoś