swek1 20.12.04, 11:42 Czy wiecie gdzie w okolicach Legnicy można kupić karpia prosto ze stawu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: Karp 21.12.04, 19:29 Widzę, że przyjdzie mi kupić karpia w sklepie :((( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Karp 22.12.04, 00:16 Kurcze Swek, nie pomoge Ci w tej kwestii poniewaz karpia u nas przygotowuje moj dziadek i nigdy nie mialem z tym stycznosci, procz konsumcji rzecz jasna:) Moj dziadek bral je ze sklepu. Wiem, ze na Piatnicy (teraz Piatnicka) sa stawy hodowlane. Jezeli pamietam to byl adres Piatnicka 5, a pan nazywal sie Banaszak albo Banaszek. Nie wiem tylko czy to aktualne jeszcze jest, bo fakt sprzedazy karpi mial miejsce kilka lat temu na pewno. A czy teraz dziala to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Karp 22.12.04, 00:17 A jednak cos napisalem, mam nadzieje, ze pomoglem:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Karp 23.12.04, 20:47 Dzieki już kupiłem w Niedźwiedzicach po 9 zł. Jutro sprawdzę jak smakuje.A w reklamach mówili, by kupione karpie wrzucić do stawu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś