if_ona 16.01.05, 13:46 Bardzo lubie przeglądać przed- i powojenne zdjęcia Lubina. Czy ktoś wie co przedstawiają te zdjęcia? lubin.one.pl/gallery/Lubin-dawniej/0199_G lubin.one.pl/gallery/Lubin-dawniej/0200_G Dzięki za pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haanny Re: dawny Lubin 18.01.05, 09:49 obejrzałąm całą galerię, wielu miejsc nie potrafię zidentyfikować, ale juz na bank nie wiem gdzie zostały zrobione te fotki i czego dotyczą pozdrawiam haanny Odpowiedz Link Zgłoś
cytryniec Re: dawny Lubin 26.01.05, 00:04 Kojarzy mi się to z LOKiem. Ale dlaczego,to nie wiem. Te bramy może. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: dawny Lubin 26.01.05, 14:27 Jesteś blisko ;))) Ja już wiem, co to jest ;)) Właściciel serwisu, w którym umieszczone są fotki prosił o podanie nowego adresu, więc podaję: galeria.lubin.pl/gallery/Lubin-dawniej Odpowiedz Link Zgłoś
cytryniec Re: dawny Lubin 27.01.05, 23:43 No to powiedz,co to jest. Blisko? Na Defil za nowe. Mleczarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: dawny Lubin 28.01.05, 20:34 Tak się dziwnie złożyło, że kilka dni po obejrzeniu tych 2 zdjęć w internecie przypadkowo znalazłam w archiwum zakurzony album z kilkunastoma zdjęciami przedstawiającymi to samo wydarzenie.. Pierwsza myśl - to budowa SP 1. Ale nie byłam tego pewna, stad moje pytanie tutaj na forum. Popytałam też w realu i potwierdziło się moje przypuszczenie ;)) Zdjęcia z archiwum poskanowałam i powoli wrzucam na stronę szkoły :) www.ifona.webd.pl/zsi/index.php?option=com_zoom&Itemid=43&catid=20 Odpowiedz Link Zgłoś