frida2 31.01.05, 02:38 Zakuwam, Imp chyba też, a może on już wykuty na maxa, jutro ma egzam ponoć. Więc tak jak ciocia frida obiecywała - trzymie kciuki, mocno :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Impuś daj znać co i jak... 31.01.05, 14:53 ... bo ja trzymam nadal - taka dobra jestem widzisz :)) (na pewno bdb w indeksie:) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Impuś daj znać co i jak... 31.01.05, 21:28 zdalem ciotka, zdalem:)) ale to dopiero poczatek sesyji... jutro ja mocno zaciskam. od ktorej? pozrowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Od 11 trzym 31.01.05, 22:49 Please!!! Ty wiesz jakiego mam cykora? :( A tego, że zdasz to pewna byłam. Gratuluje! :) Trzymaj się cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Od 11 trzym 02.02.05, 22:29 no i jak, no i jak, no i jak??? trzymalem wczoraj ze 4 godziny chyba, potem sie dopiero opamietalem..:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Od 11 trzym 02.02.05, 22:49 No i jak? Ano hujnia :/ Za tydzień drugie starcie. Póki co ciskam gromami. Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Od 11 trzym 03.02.05, 16:43 ajc... no coz, nie zawsze swieci slonko... ale za to doglebnie poznasz temat, tym sie pociesz (chociaz jakos mnie samego to nie przekonuje...) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Zaczynam trzymać 20.02.05, 20:24 Zaciskam już kciuki na jutrzejszą okoliczność. Impuś nie daj się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Zaczynam trzymać 21.02.05, 13:30 Skarbie Ty moj... pamietalas:) poszlo jak poszlo, moglo byc z 20 min wiecej czasu... albo pol zadania mniej:)) ale jesli zdam, to sie uchleje:) na tym egzamie notorycznie uwalaja po ok. 70% ludzi, wiec bylby to sukces:) a jak u Ciebie postepy sie maja? pozdrawiam znad zasluzonego piwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Zaczynam trzymać 21.02.05, 17:25 Jasne, że pamiętałam, az mnie palce od zaciskania bolą :) Bądź dobrej myśli, na pewno wszystko będzie do przodu. Ja wciąż zakuwam, w czwartek o 9 będę walczyć i muszę zwyciężyć! Trzym za ciotkę kciuki, przydadzą się :) Pozdrawiam! Houk ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Zaczynam trzymać 22.02.05, 18:24 I ja za trzymam kciuki za Fridę i jej forumowych przyjaciół :o) Pozdrawiam Was! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Zaczynam trzymać 28.02.05, 21:15 Frido gratulacje za zdanie! Pozdrówka i miłego wypoczynku! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Zaczynam trzymać 28.02.05, 21:23 Dziękuję Umfi. Ale z tym wypoczynkiem to trudno będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Zaczynam trzymać 22.02.05, 19:17 frida2 napisała: > Trzym za ciotkę kciuki, przydadzą się :) ta mnie tego nie trzeba powtarzac. bede trzymal od samego ranca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Trzymam 08.03.05, 17:35 ZDALEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))) wuwuwu tekila kropka peel:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Trzymam 08.03.05, 22:12 Fantastyczna wiadomość! Gratuluje!!!!!!!!!!!! I pozdrawiam ciepło :) p.s. w poniedziałek prowadziłam lekcje po raz pierwszy, nie dałam się gimnazjalistom i zebrałam same pochwały (wiem nieskromna jestem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś