polo161 14.03.05, 20:49 Bardzo lubię chodzić w rajstopach,proszę o opinię co sądzą o tym panie. Czy to grzech skoro nie ma męskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ha-na39 Re: rajstopy 14.03.05, 21:00 Boze bez urazy-ale gdybym zobaczyla ;faceta w rajtuzach; dostalabym chyba czkawki ze smiechu.Oczywiscie jezeli Tobie to nie przeszkadza to ok,ale nie pokazuj sie kobiecie,poza tym sa specjalne kalesonki dla mezczyzn,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polo161 Re: rajstopy 23.03.05, 11:38 Może i masz czkawkę to była decyzją mojej lubej żebym chodził Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: rajstopy 14.03.05, 21:15 polo161 napisał: > Bardzo lubię chodzić w rajstopach,proszę o opinię co sądzą o tym panie. Ty lubisz, ja nie (z)noszę :)) czyli równowaga zachowana :) jesteś rozgrzeszony LOL Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: rajstopy 14.03.05, 21:25 Do rajstop nogi muszą być gładkie, moje się nie nadają. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: rajstopy 14.03.05, 21:29 szkodnik napisał: > Do rajstop nogi muszą być gładkie, moje się nie nadają. > :-) Obawiam się, że takim stwierdzeniem możesz wpędzić polo161 w kompleksy - na pewno zacznie zaraz rozpatrywać swoje nogi pod względem gładkości.. Szkodnik z Ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
tnxx Re: rajstopy 14.03.05, 23:21 witam tak sobie to przeczytałem ze 2 godziny temu i coś mnie własnie naszło na pytania. znaczy to że jak?! nosisz te rajstopki dla ciepłoty ? wiesz, zakładasz i szorujesz w tym do pracy? nosisz je zeby ci nie było zimno? a może zakładasz te rajstopki i kręci cie, ze pod dzinsami masz babski wypas we wzorki? no i na koniec pytań kilka co to mnie nurtują w ramach forum lubin: górnik inaczej, taki bardziej jestes? rozumiesz bo jak sie twoi kolesie górnicy połapia to bedziesz miał piekiełko. a może ty jestes guma biurowa, to znaczy bardziej urzednik i kreci cie, ze ty w biurze w krawacie a pod spodem lycra? a może straż miejska, bo tak mam czasem wrażenie ze oni chodzą , przynajmniej niektózy tak jakoś jak by mieli przyciasne gacie. a moze chciałeś rozkrecic jakis orginalny watek i tak cie nawiedziło i wydaje ci sie to takie ekstrawaganckie? ujawnij nam tu coś w formacie lubinka. tnxx Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: rajstopy 15.03.05, 14:04 Ale rajstopy czy rajtuzy? Bo jeśli rajstopy, to strasznie Ci wpółczuję - ja nie cierpię tego nylonu na nogach. A jeśli rajtuzy, to czemu nie. Przecież spodnie też kiedyś były tylko dla mężczyzn :-) Odpowiedz Link Zgłoś