yoksa1 16.03.05, 11:28 CZy w głogowie jest żłobek?? Pilnie poszukuję informacji!! anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greatmilenko Re: żłobek 16.03.05, 12:03 Z tego co sie orientuje, to takich typowych zlobkow w Glogowie nie ma. Sa natomiast oddzialy zlobkowe przy niektorych przedszkolach. Proponuje popytac w przedszkolach - wiem, ze w przedszkolu na Koperniku taki oddzial jest (w tym kolo hurtowni dzieciecej Kowala), ale jakie sa zasady, kryteria wiekowe itp. - nie mam pojecia. W kazdym razie warto dowiedziec sie w przedszkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
greatmilenko Re: żłobek 16.03.05, 13:26 Nie ma za co. A jak sie dowiesz, gdzie sa oddzialy zlobkowe i na jakich zasadach, to napisz prosze o tym tu, na forum, moze jeszcze komus sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
yoksa1 Re: żłobek 16.03.05, 13:54 póki co to się dowiedziała, że: 1. oddział łżobkowy jest tylko w przedszkolu nr 20, przyjmują dzieci powyżej 12 miesiąca, 2. podobno jest żłobek na ul. Strumykowej, ale to dopiero sprawdzam, jak będę coś wiedzieć dokładnie to dam znać, narazie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lechanka Re: żłobek 20.03.05, 19:40 yoksa1 napisała: > CZy w głogowie jest żłobek?? Pilnie poszukuję informacji!! anna tak, jest na ul.Strumykowej Odpowiedz Link Zgłoś
yoksa1 Re: żłobek 23.03.05, 10:12 dzięki dotarłam do tego żłobka i moja oliwka od 1 kwietnia rusza tam na podbój, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś