ucho76 27.09.05, 17:55 Ostatnio zupelna cisza na tym forum. Martwe zupelnie. Klodzko nas przegoni. POBUDKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brymbrym Re: Hej Klodzko nas goni 27.09.05, 18:42 Hej ubogie to wasze forum jak na prawie 80 tysięczne miasto.Jestem z Żar, ale mieszkałem kiedyś w Głogowie (ponad 5 lat) no i moja kochana żoneczka jest głogowianką, więc przez sentyment czasami zaglądam do Was. Zajżyjcie na forum do Żar. U nas nikt nie zamieszcza ogłoszeń czy reklam własnych firm, u nas trwa cały czas zażarta dyskusja na najróżniejsze tematy. Bierzcie z nas przykład drodzy Głogowianie.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Hej Klodzko nas goni 28.09.05, 14:48 o reklamy to akurat pretensje zglaszaj do adminki... ja za nia ruszac pupy nie bede. chyba ze sie zglosila tylko po to, zeby jej nick swiecil w czolowce FG... Odpowiedz Link Zgłoś
eka22 Re: Hej Klodzko nas goni 29.09.05, 21:19 do adminki? :) ja cały czas tu jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Hej Klodzko nas goni 02.10.05, 10:45 he, he, he, no naprawdę goni( ironia:)),Flaki se wypruwam,żeby coś u nas pisali, a tylko użerałam się ostatnio z kampanią wyborczą. Z kampanią to ho, ho, już dawno byśmy was przegonili. A tak kicha, wszyscy śpio:))) Z robotniczym pozdrowieniem dla bratniego forum i różne wyrazy dołączam Dzidzia_bojowa Odpowiedz Link Zgłoś
ucho76 Re: Hej Klodzko nas goni 03.10.05, 15:32 No to strzelasz sobie samoboja. Nie dosc,ze post wiecej dla nas to jeszcze prowokujesz odpowiedz :) A na powaznie, umiera to forum tutaj. Znam pare zywszych niz te tutaj(glogowskich). Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Hej Klodzko nas goni 03.10.05, 17:45 ucho76 napisał: > A na powaznie, umiera to forum tutaj. A czy ono kiedyś żyło? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Hej Klodzko nas goni 03.10.05, 17:46 dzidzia_bojowa napisała: > A tak kicha, wszyscy śpio:))) > Z robotniczym pozdrowieniem dla bratniego forum i różne wyrazy dołączam > Dzidzia_bojowa Muszę się tam dzidzia wybrać do Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś