kamula 20.12.05, 23:01 Co sie tu dzieje. Zaglądam tu czasem i ciągle to samo.Wasze forum pokozuje ,ze Głogów umiera!!Na pewno macie tysiące ciekawych tematów. Napiszcie ja chetnie pogadam z Głogowianami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Głogowianie... 20.12.05, 23:09 Głogów już umarł, to nie wiedziałaś? Wczoraj był pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
akalaa Re: Głogowianie... 21.12.05, 00:01 eeeeee......chyba nie jest aż tak źle.....???? Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Głogowianie... 21.12.05, 00:24 jak to nie? zebys widziala ile Frida chusteczek zaplakala... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowianie... 21.12.05, 00:34 impostor napisał: > jak to nie? zebys widziala ile Frida chusteczek zaplakala... Normalnie aż sąsiadów zalało... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: Głogowianie... 21.12.05, 06:56 nie jest tak zle ja zaglam sporadycznie i często lubię podroczyć się z fridą hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: Głogowianie... 23.12.05, 15:49 ja też czasami zaglądam, podziwiam fridę za cierpliwość do tego forum bo widzę, że jakoś nikomu nie chce się zwyczajnie pogadać, ewentualnie "rzucą mięsem" ;-) na głogów i tyle, szkoda. frido i wszystkim głogowianom a także reszcie forumowiczów - wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowianie... 23.12.05, 22:19 Dziękuję Tycjani, Tobie również życzę wesołych, spokojnych świąt :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamula Re: Głogowianie... 23.12.05, 23:28 Rok temu wyprowadzilam sie z tego pieknego miasta to szarej legnicy!Bardzo mile wspomnienia mam z glo!!a z liceum, och...Co sie dzieje w glo? jakies fajne kluby, tematy, a moze jakas mala korupcyjka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamula Re: Głogowianie... 23.12.05, 23:29 A tematy tu sa szokujaco ciekawe........ Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowianie... 23.12.05, 23:37 kamula napisała: > A tematy tu sa szokujaco ciekawe........ I co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
kamula Re: Głogowianie... 23.12.05, 23:44 To ze nie ma w co sie zaglebic! Nie ma ty co czytac Moze jakis fajny temat ktos napisze i sie pogada.... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowianie... 23.12.05, 23:53 kamula napisała: > To ze nie ma w co sie zaglebic! Po co te wykrzykniki, ja głucha nie jestem. > Nie ma ty co czytac Moze jakis fajny temat ktos napisze i sie pogada.... Myslę, że nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
kamula Re: Głogowianie... 24.12.05, 00:04 Ok.Zadzam sie, nie wszystkie tematy sa nudne.Ale za kazdym razem gdy tu wchodze i je przegladam , nie moge znalesc czegos bardzo mnie interesujacego. Chce wierzyc ze to miasto jest nadal takie jakie bylo jak ja tam mieszkalam. Zywe i piekne:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowianie... 24.12.05, 00:07 kamula napisała: > Ale za kazdym razem gdy tu wchodze i je przegladam , nie moge znalesc czegos bardzo mnie interesujacego. Przykro mi niezmiernie, że nie spełniamy Twoich oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
kamula Re: Głogowianie... 24.12.05, 00:13 Nie przychodze tu by ktokolwiek spelnial moje oczekiwania. bylam tu jakis czas temu i wtedy bardzo mi sie tu podobalo!bylo duzo osob ktore potrafily rozmawiac na rozne tematy i sie przy tym dobrze bawily! Myslalam o czym o czy moglabym pogadac o glo mam juz znikome informacje a chcialabym wiedziec wiecej... nie sadze by ktokolwiek przychodzac tu czeka na realizacje Swoich oczekiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowianie... 24.12.05, 00:32 Przychodzisz, piszesz że nudno, że nie ma nic co by Cię interesowało, według mnie to są pretensje tylko ja nie za bardzo wiem kto jest ich adresatem. Jeśli uważasz, że żaden z zamieszczonych tu watków niewart jest tego, żeby się odezwać i wyrazić swoje zdanie to już Twój problem. Najłatwiej jest narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: Głogowianie... 24.12.05, 00:29 a ja się spotkałam wśród znajomych z tym, że nie wiedzą o istnieniu tego forum, właściwie też znalazłam je przez przypadek ale od tego czasu lubię (mimo wszystko) tu zaglądać. kamula : co się może dziać zimą, na razie nieciekawie, szaro, zimno, ludzie wpadli w szał przedświątecznych zakupów ;). Zauważyliśmy dziś w mieście naprawdę dużo obcokrajowców (na tych zakupach:) nawet azjatów. Szkoda,że nie ma śniegu było by bardziej świątecznie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamula Re: Głogowianie... 24.12.05, 11:59 W sumie racja... zima:( Szkoda ze nie ma sniegu:( Ja tez o tym forum dowiedzialam sie przez przypadek, szukalam zupelnie czegos innego:)Ale bardzo sie ciese ze jest Głogów:) zawsze tu zagladam! I wczesniej pisalam ze nie wszystkie sa nudne, ze sa i takie ktore sa bardzo ciekawe, a niektore bardzo snmieszne:) Pozdrawiam. Zdrowych i Wesołych Świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: Głogowianie... 28.12.05, 08:07 ta nasza frida troszkę złośliwa jest , ale to moze jej pasuje co mnie to ... a ty droga kamulo za czym wyprowadziłaś się z głogowa , co ty w tej legnicy szukasz , przecież tam jest smutno i tak szaro ? he? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowianie... 28.12.05, 14:22 jagoda_271 napisała: > ta nasza frida troszkę złośliwa jest... Bywam, Jagoda, bywam :) Odpowiedz Link Zgłoś