turhotel 19.01.06, 13:08 Legnicki poseł PO Piotr Cybulski zdradził Platforme i przechodzi do PIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: Piotr Cybulski zdradził Platformę 19.01.06, 18:26 Dlaczego zdradzil, a nie odszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
maczupikczu81 Re: Piotr Cybulski zdradził Platformę 20.01.06, 10:32 Całe szczęście głosowałem na inną opcję PO i PIS to de facto zbieranina posłów wędrowców. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: Piotr Cybulski zdradził Platformę 22.01.06, 12:25 bardzo czesto wyborcy glosuja na kandydata bo jest z partii, ktora im odpowiada. uwazam, ze cybulski nie zdradzil platformy tylko oszukal wyborcow, ktorzy glosowali na niego bo reprezentowal PO. moim zdaniem (niestety prawo tego nie przewiduje) powinien zlozyc mandat i na jego miejsce powinien wejsc nastepny z listy. troche przypomina mi to sytuacje, gdy zamawialibysmy w sklepie meble, ktore widzimy na wystawie a do domu przywiezliby zupelnie cos innego. chce to za co zaplacilem, w tym wypadku oddalem glos. a to jakie przeslanki nim kierowaly by przejsc do pis, to mnie kompletnie nie interesuje. moge sie tylko domyslac... na marginesie - nie glosowalem na cybulskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maczupikczu81 Re: Piotr Cybulski zdradził Platformę 22.01.06, 14:40 Według mnie jest to skandal. Dziwna sytuacja poseł po 4 miesiącach nagle sobie uświadamia, że jednak bliżej mu ideowo i programowo do PIS. Jest to zwykły karierowicz i nic wiecej. Mam nadzieję, że wyborcy nie zapomną mu tego przy okazji następnych wyborów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Piotr Cybulski zdradził Platformę 23.01.06, 09:28 Skandalem to moze nie. Peczak to dla mnie skandal wsrod poslow. Odpowiedz Link Zgłoś