Dodaj do ulubionych

Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brakuje

24.01.06, 16:08
No własnie. Chciałabym rozpocząć działalność w Legnicy, najlepiej otworzyć
jakiś sklep, tylko nie wiem jaki, trzeba najpierw zrobić badania rynku. Mam
wiec prośbę do Legniczan jak myslicie jakiego sklepu nie ma w Legnicy, a
przydałby sie. Dzieki za wszyskie propozycje (sex-shop odpada) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • slonko-89 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 24.01.06, 17:00
      wydaje mi sie ze moglby byc jeszcze jeden sklep z odzieza dla kobiet w ciazy.
      W Legnicy jest tylko jeden mały sklep i prawie nic w nim nie ma.
    • czarnyjanek Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 24.01.06, 20:31
      zdecydowanie brakuje coffeshopu z prawdziwego zdarzenia.

ps prosze nie mylić ze sklepem gdzie sie kawe sprzedaje :)
      • doris73 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 24.01.06, 20:33
        sklepy dla ciężarnych sa dwa, w tym jeden w Auchanie

mi brakuje sklepu z kawą do kupienia i wypicia na miejscu, ale taką kawą
        mieloną...pachnącą .... mmmm
        • yoleczka Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 24.01.06, 20:53
          brakuje mi sklepu z odzieżą dla kobiet XXL. ten sklep co jest (SAVIA) oferuje
          tylko odzież wizytową, a przecież grubaski muszą sie na codzień też w cos
          ubrać. Pozdrawiam , jak będziesz potrzebować ksiegowej to daj znać !
          • slonko-89 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 25.01.06, 15:18
            Ale ja owie o tym sklepie w auchanie czyli jest tylko jeden
          • olus_stad Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 25.01.06, 18:01
            Wydawalo mi sie, ze na Wroclawskiej byl sklep dla kobiet o rubensowskich ksztaltach, nie ma juz?
            • yoleczka Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 25.01.06, 19:05
              zgadza się jest sklep Maxi - ale jakie tam ceny ? i też wiekszośc to odzież
              wizytowa . Na razie zmuszpna jestem zamawiać ciuchy z Quelle, a przeciez
              mogłabym kupować na miejscu.
              • doris73 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 25.01.06, 20:39
                slonko jest jeszcze na Złotoryjskiej

a mi dziś się przypomniało, że brakuje mi plackarni... mmm placuszki na świeżym
                oleju z kefirem lub śmietaną:-)
              • mmarusia Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 27.01.06, 22:40
                yoleczka,polecam CUBUS i H&M ,niestety poki co we Wrocku.Tam dostaniesz modne
                ubrania do rozm.bodajze 46 czy 48.Nie takie beznadziejne łachy za okropna kase
                jakie sa w Legnicy.Tak,bo to prawda-w Legnicy puszyste kobiety nie moga sie
                ladnie ubrac.Wszystko w rozmiarze 36 i 38,bleee

Co do sklepow z ciuchami to mysle,ze rynek bedzie nasycony jak zostanie otwarta
                nasza legnicka galeria dominikanska.Mam nadzieje,ze bedzie tam CUBUS,bo to moj
                ulubiony sklep.
      • kita13 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 08.03.06, 20:33
        Zdecydownie popieram tęskotę "czarnegojanka"...
        Ja też uważam, że brakuje prawdziwego COFFESHOP-u i to nie koniecznie "z
        prawdziwego zdażenia", ale jakiegokolwiek LEGALNEGO,lub chociaż UCZCIWEGO i bez
        problemowego (całodobowego)DOSTĘPNEGO!!!
    • slon2 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 27.01.06, 12:09
      Popieram pomysl smażalni (byla taka na Chojnowskiej). A przydal by sie
      monopolowy 24h,
      • marti_b Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 27.01.06, 17:30
        Media Markt!
        • olus_stad Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 28.01.06, 23:46
          To nierealne. Poza tym do najblizszego MM masz gora 40minut jazdy samochodem, wiec calkiem blisko, zakupow z MM nie robi sie chyba codziennie.
      • olus_stad Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 27.01.06, 17:45
        Role monopolowych 24h pelnia stacje benzynowe.
    • asiabed Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 28.01.06, 18:53
      A mi brakuje sklepu z zywnoscia ekologiczna i zdrowa zywnoscia z prawdziwego
      zdarzenia (nie badziewiem Polgruntu czy Sante, ktorego na peczki w marketach).
      Gdybym miala kase - sama bym taki sklep otworzyla (moze tylko dla siebie i dla
      idei...). Slyszalam jednak, ze cos sie chyba szykuje w tej materii - ma chyba w
      legnicy powstac taki sklepik. Ale moze to tylko ploty...
    • hofff Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 01.02.06, 20:02
      sklepu sportowego z prawdziwego zdarzenia, np. w stylu decathlon we wrocku. tam
      mozna kupic drozsze i tanie produkty a i wybor przyzwoity.
      • t.jednoral Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 21.02.06, 12:27
        Ty Hoff, byłeś w Decathlonie na Bielanach i coś wybrałeś??? Podziwiam Cie...
        Według mnie to jakieś nieporozumienie a nie sklep. Ciuchy podobne do tych co są
        na hali w tesco czy realu... A modele? Z którego roku??? I czy firmy (adidas,
        umbro czy fila - widziłay te modele na oczy)??? hehehehehh, nie sadzę. My good.
        TAGEDIA.

Lepszy wypór jest w Borku (Carrefour) oczywiście we wrocku, no i w makro...

- A co do sklepu w Legnicy to brakuje smażalni (chojnowska)
    • medusse Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 05.02.06, 14:23
      damska odziez XXL na codzien popieram :)
    • medusse Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 05.02.06, 18:04
      a może by tak schusc :P
      • yoleczka Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 18.03.06, 18:58
        oj mowo polska można pęc !
    • jagoda133 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 07.02.06, 14:50
      mnie bardzo brakuje sklepu z tzw. zdrową żywnością, a zwłaszcza z jedzeniem dla
      wegetarian, od 10 lat jesteśmy z mężem, 4letnią córką i maluszkiem w brzuszku
      bezmięsni, a jeść coś przecież trzeba!!!i żeby w tym sklepie były ekologiczne
      warzywa, mleko i jajka z lokalnych gospodarstw, a nie tylko soja w
      granulkach...jak w marketach. Kiedyś był taki sklep(bez warzyw oczywiście)na
      Złotoryjskiej, ale splajtował...polecam pomysł, narara
      • asiabed Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 19.02.06, 12:16
        Jagoda, a gdzie obecnie robisz swoje "zdrowe" zakupy? Bo ja czesto daje zarobic
        wroclawiowi (Ch Gaj - stoisko, moje ulubione, maja tam jajka od kurek
        zielononozek i wiele innych produktow eko), a czesciej chyba kupuje w necie.
        masz jakies ciekawe sklepy do polecenia?
        p.s.
        na wroclawskiej (obok kwiaciarni, przed mc donaldem) otworzyli jakis niby sklep
        z czyms zdrowym. myslalam, ze bedzie tam eko jedzonko....ale sie przmyslalam.
        sprzedaja tam chyba jakies aspartamowe odzywki:) itp produkty. w sklepie jeszcze
        ne bylam. ale widzialam przez witryne co stoi na polkach (tak mniej wiecej).
        Aha - nie wiem czy wiesz, ale w delicjach (rynek) mozna kupic chleb Veget-a
        (razowce na zakwasie), tylko ja sie nacielam ostatnio - baba wcisnela mi taki co
        mial tylko jeden dzien do konca daty waznosci..:)

pozdrawiam!
        • jagoda133 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 07.04.06, 07:34
          witam, długo nie zaglądałam na ten temat postu, stąd takie opóźnienie w
          odpisywaniu...już spieszę z odpowiedzią. Nasze rodzinne "zdrowo-
          wegetariańskie"zakupy robie po prostu w Carrefourze, mam tu blisko i jeżeli
          chodzi o wybór, to jak się dobrze poszuka, wiele zjadliwych rzeczy się
          znajdzie. Ostatnio chociażby doszło do asortymentu tofu firmy Solida, bardzo
          fajne i tanie, i tylko tu w Legnicy jest wybór wędlin sojowych, i wszelkich
          nasion, soczewica, cieciorka, fasolki różokolorowe.Można już z tego parę
          fajnych obiadów ugotować:)
          oczywiście zawsze pozostaje internet, a w nim nasze ulubione czeskie tofu
          marynowane, polecam
          pozdrawiam, i niech nam żyje zdrowe polskie społeczeństwo:)a zwłaszcza nasze
          dzieci ( ma 4letnią Kalinę i w brzuchu najprawdopodobniej Gaję )
      • mmarusia sklep ze zdrowa zywnoscia 20.02.06, 11:08
        Jagoda,ja tez popieram pomysl sklepu ze zdrowa zywnoscia !
        Jak taki powstanie to dajcie koniecznie tu znac !!

Szkoda tego sklepu na Zlotoryjskiej:(

Co do chleba to proponuje zakupic sobie maszyne do chleba i piec samemu.
        Wiecie jaki taki chlebek bez sztucznych dodatkow i z tym co sie samemu do niego
        wrzuci jest pyszny?!!

A gdzie w Legnicy mozna kupic nasiona na kielki?

W auchanie kupuje od jakiegos czasu organiczny makaron na spagetti.Jest niezly-
        polecam !
    • ziuta522 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 13.02.06, 16:06
      brakuje sklepu z odzieża ciążową, ale z profesjonalna i miła obsluga ... ja raz
      zrobilam zakupy w Auchanie, ale ponieważ właścicielka jest jeszcze mentalnie w
      epoce komunizmu, były to moje ostatnie zakupy... Musiałam jeżdzić do Wrocławia -
      taniej (ci sami producenci) i lepszy wybór - a co najważniejsze można zwrócić
      lub wymienić towar. Polecam sklep i zarazem producenta "Mama i ja" we
      Wrocławiu.
      • kamula Odziez ciazowa 01.03.06, 04:51
        A moze komis z ciuchami dla dzieci.
        Bardzo duzo orginalnych sklepow wymieniacie.
        Ja potrzebowalabym czegos tanszego, a wiem ,ze inne mamuski tez by tam robily
        zakupy.
        Pomysl sie sprawdza, bo jest ich duzo nawet w malych miastach, ale nie wiem czy
        zarobek jest duzy.
        Pozdrawiam
    • ivek Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 17.03.06, 01:55
      gap,reserved, h&m, duzego sportowego cos w stylu go sport,
      esprit.
      aj.
    • 13kot13 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 19.03.06, 11:44
      W Legnicy brakuje sklepów z odzieżą dla dzieciaczków mam dosyć chińszczyzny w
      marketach która rozsypuje się po pierwszym praniu!A w 5-10-15 marny wybór!
      • mmarusia Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 19.03.06, 13:43
        z odzieza dla dzieci jest troche sklepow w Legnicy! Bynajmniej Swiat
        dziecka ,czyli dawny Maciuszek czy na placu katedralnym duzy sklep z odzieza
        dla dzieci czy bo-bo na chojnowskiej itd
        • milkusia11 Re: Legnicznie! jakiego sklepu w legnicy wam brak 06.04.06, 19:01
          brakuje zdecydowanie fajnyh sklepow z odzieza!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka