Dodaj do ulubionych

Czekańska

04.02.07, 22:39
Mam pytanie do mam ktore lecza, lub leczyly u niej swoje dzieci.Czy jesteście
z niej zadowolone?
Ja u Pani doktor lecze swojego synka, jak do tej pory bylam zadowolona,chodz
ostatnio musialam byc u niej 3 razy by wyleczyc przeziębienie.......) Co
otrzywiście wiazalo sie z kosztami. Dziekuje za opinie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • martucha_j Re: Czekańska 05.02.07, 10:01
      Witam!
      Ja od niedawna chodzę z moją niunią do dr Czekańskiej.I niby jestem zadowolona,
      chociaż nie mam za bardzo przekonania do leków homeopatycznych, które ona
      zaleca. Na pewno bardzo dobrze bada noworodki. No i co tu dużo mówić, wizyty u
      niej za tanie nie są :(
      Drogie mamy, może polecicie jakiegoś dobrego pediatrę dla niemowlaków?
      Pozdrawiam!
    • ika1956 Re: Czekańska 05.02.07, 19:12
      Trudno stwierdzic,czy homepatia pomaga,moze w pczatkowym stadium choroby.Trzeba
      bardzo dokladnie znac pacjenta,aby dobrac mu własciwe leki.Prawdziwy homeopata
      przeprowadza wywiad o pacjencie bardzo wnikliwie i nie dotyczy on tylko objawow
      choroby,ale cech nawet nie zwiazanych z choroba.Jesli chodzi o leczenie,to mam
      tylko taką refleksje,kiedy P.Cz. ma czas na doksztalcanie,jesli duzo czasu
      zajmuje jej praca spoleczna?Moge sie jednak mylic.
      Polecam pediatre J. Zawieje.
      • martucha_j Re: Czekańska 06.02.07, 19:16
        A czy jakieś namiary na tego lekarza moge poprosic? Przyjmuje w przychodni czy
        prywatnie?
        • ika1956 Re: Czekańska 07.02.07, 16:37
          W przychodni na Sikorskiego na 1/2 etatu oraz prrywatnie na wizyty
          domowe,gabinetu nie ma.Ma specyficzne zachowanie,ale jest b. dobrym diagnostą i
          zna sie na leczeniu.
    • luska77 Re: Czekańska 08.02.07, 00:14
      Dzięki za opinie..........)Może jeszcze ktoras z mam się wypowie....)Dzisiaj
      poraz kolejny zaczynam wątpic w Pania Dr. Czekanską...Byliśmy kilka dni temu u
      niej, mały mial zmiany na buzi,pytalam sie czy to nie skaza Pani doktor
      zaprzeczyla, a malego dzisiaj juz oprocz buzi wysypalo na nozkach i
      raczkach.......)Chociaz przyznam się ze kilku moich znajomych leczy u niej
      swoie dzieci, i jest zadowolonych. Moze tylko my mamy pecha. Pozdrawiam.

• londonka_uk Re: Czekańska 08.02.07, 15:00
        jestesm bardzo zadowolona z dr. PYDZIK, za kazdym razem jak jestem w Polsce ide
        z moja corcia na kontrole, przyjmuje w przychodni na Monuiuszki, ja korzystam z
        Prywatnych uslug u niej w domu ma bardzo przyjemny gabinet, znam duzo mamusiek
        ktore sie do niej zwracaja i sa zadowolone, a jesli twoja dzidzia ma skaze to
        ci powie bo moja miala i wyrosla po roku.powodzenia
      • gwiazdka54 Re: Czekańska 08.02.07, 18:32
        ja takze polecam doktora ZAWIEJE.
        nie dosc ze swietny specjalista, dokladny,niczego nie bagatelizuje, to jeszcze
        bardzo specyficzny i nie do podrobienia sposob bycia i poczucie humoru:)
        wiedza+inteligencja
        nie wytwarza muru miedzy soba i pacjentem, nie kaze sie traktowac jak Waznego
        Pana Doktora tak jak niektorzy,mimo ze z pewnoscia na takie miano zasluguje.
        • iwartt Re: Czekańska 05.06.07, 15:31
          co do dr Zawieji to trafiłam z dzieckiem na jego dyżur raz na pomocy w
          niedzielę - po pierwsze nie śpieszyło mu się z przyjęciem nas, a po drugie to
          specyficzne poczucie humoru nie świadczy o jego inteligencji - na to, że nie
          mam przy sobie PESELa dziecka ale mam książeczkę rodzinna ubezpieczeniową -
          usłyszałam - książeczkę to ja mam w dupie - nie uważam że taki tekst jest
          oznaką inteligencji.
          a raczej wyrazem zwykłego hamstwa i braku szacunku dla pacjenta zero kultury.
          choć muszę przyznać że ponoć specjalista dość dobry.
          jednak ja nie gustuję w takich rozmowach w trakcie wizyt
    • iwartt Re: Czekańska 05.06.07, 15:25
      Dla mnie to najlepszy pediatra - chodzę z córką do niej już prawie 3 lata.
      Trafiłam do niej pierwszy raz gdy dziecko miało dwa tydodnie.
      chodzimy bardzo często - ale jestem zadowolona, bo ile razy trafiłam do
      przychodni to wychodziłam z antybiotykiem - tam innych leków nie znają! i
      uważam, że włąśnie lekarze z przychodni lecący po godzinach na dyżury bądz do
      własnych prywatnych gabinetów mają problemy z dokształcaniem się!!
      a homeopaty? moja córeczka doskonale sobie na nich radzi!!
      a poza tym córka nie czuje lęku idąc do gabinetu - wchodzi dosłownie "w
      podskokach"
      • majkak3 Re: Czekańska 27.06.07, 12:18
        czekańska - zdecydowanie!!!!od 4 lat jeżdze do niej z synem - od 2,5 z córką.
        Dzieci są na diecie wegetariańskiej-i w tym kierunku są przez nią prowadzone-to
        był jedyny lekarz w promieniu chyba 100km(jesteśmy z Lubina)-który nie robił z
        tym problemów.Wyciągała syna z wielu schorzeń-mniej lub więcej poważnych-
        doprowadziła do tego że syn brał może z 4 razy w życiu antybiotyk i jak choruje-
        to 2-3 dni góra.Poza tym jest zupełnie normalna-ma świetny kontakt z rodzicami-
        co robi na mnie największe wrażenie-wychodząc z wizyy nie czuję się jak frajer-
        który zostawił kasę a dalej nic nie wie-jak jest w przypadku
        99proc.lekarzy.Fakt jest że wizyty tanie nie są-ale jak jest tak że musimy
        jechać z 2 dzieci- pomimo 2 wizyt-zawsze bierze za 1dziecko, nie robi problemów
        z wystawianiem zwolnień, można się z nią konsultować telefonicznie, wysyłać
        wyniki dzieci na fax-potem dzwonić i pytać o diagnozę-na prawdę uważam ją za
        rewelacyjnego lekarza.Zresztą mojego brata - który notorycznie 4 razy w
        miesiącu był na antybiotykach od 10 lat - bo ponoć chorowałał-po pół roku
        leczenia-doprowadziła do takiego stanu że młody od 3 lat nie brał antybiotyków-
        nie było takiej potrzeby.Poza tym nie jest jakimś świrniętym homeopatą który
        nie uważa żadnych innych środków-jak jest potrzeba to antybiotyk tez przepisuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka