jedynataka 13.02.07, 22:25 hej! znacie może kogoś kto uczy tanio francuskiego? muszę sobie przypomnieć ten język, bo cofam się w tempie ekspresowym :/ Mam mało kasy, za to wielkie wymagania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek133 Re: francuski nauka 14.02.07, 00:14 Odwiedzasz swój blog??? :):) Ja go odwiedzam i brakuje mi nowych tekstów :):) jeśli chodzi o naukę języka to, wg mnie, najlepszą metodą będzie pojechac na 3 tygodnie do Paryża, Lyon czy innej Niceii :) Sparwdzam tą metodę w praktyce :) Jązyk angloafrykański już poznałem - hehehehe P.S przy wyjeździe będzie: taniej, szybciej i ciekawiej :):) ----------- przygody-krzysia.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: francuski nauka 14.02.07, 08:33 blog już niedługo się zaktualizuje, co do podróży do Fr., to właśnie chce sobie język przypomnieć. Póki niespecjalnie mogę podrożować. I naprawdę nie wiem czy podróż wyjdzie taniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad a moze NKJO? 14.02.07, 13:48 Moja propozycja, znajdz studentke (bo studnetow francuskiego jest jak na lekarstwo) Kolegium z drugiego albo trzeciego roku. Na pewno znajdziesz kompetentna osoba za przyzwoita cene. Przejdz sie do zamku, tam czesto wisza ogloszenia studentow w sprawie korkow. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: a moze NKJO? 15.02.07, 08:22 spróbuję, ale też to próbowanie średnio mi się uśmiecha. ale po trudach do celu, n'est ce pas? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agmen1 Re: francuski nauka 04.03.07, 19:15 0600 794292 - proszę zadzwonić pod ten numer i sprecyzować wymagania co do lekcji francuskiego. Ja płaciłem 30 zl za godzinę zegarową i dziewczyna miała swoje materiały. Zawsze przygotowana - to muszę jej przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś