arek.legnica 19.04.07, 10:25 Chodzi mi tu aby każdy co ma coś do powiedzenia na temat firmy KAM-POL która posiada w Legnicy sieć sklepów spożywczych,,MINI-MAX,,.Interesuje mnie odczucie kupujących jak i też personelu w/w sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynataka Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 19.04.07, 12:52 ja bardzo lubię ich chleb (kupuję zawsze krojony, jest bardzo długo świeży). natomiast nie mam zaufania do wyrobów cukierniczych, ładnie wyglądają, ale są zazwyczaj stare i gumowate. Obsługa jak obsługa, zazwyczaj mili, choć niespecjalnej bystrości (cieżko też tego wymagać), ale nie przypominam sobie jakiś ekscesów. ogólnie jedna z moich ulubionych sieci, gdzie zawsze wiem co znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
gienkaglog Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 21.04.07, 13:58 Moja kumpela tam prcowała i nasłuchałam się o zmywaniu dat ważnosci na jogurtach i przybijaniu nowych, o gwożdziach w chlebie, o splesniałym cieście, o szorowaniu starej kaszanki płynem ludwik żeby na nowo wyglądała w miarę świeżo.... Raczej ie wzięła sobie takich historii z księżyca. Sama robię zakupy w kampolu rzadko, odstraszają mnie nieświeże produkty i wysokie ceny:P Jedyny plus to że do późna czynne. POZdroooo:] Odpowiedz Link Zgłoś
hejah Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 25.04.07, 22:45 a co to jakies badania marketingowe? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pchelka1979 Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 08.05.07, 15:42 Wg mnie pracownice są tam bardzo wykorzystywane. Towar jest różny, ceny bardzo wysokie. Jakość chleba ok, ale pozostałe wyroby jak wszędzie. Kiedyś widziałam pewną panią pracownicę fimy Kampol (chyba na imię miała Jola - tak zwracała się do niej sprzedawczyni)wpadła do sklepu i swoim jazgotliwym krzykiem spłoszyła połowę klientów. Na dodatek wyglądała jakby urwała się prosto z imprezy karnawałowej. Odpowiedz Link Zgłoś
afp31 Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 11.05.07, 12:51 Po pierwsze firma jest źle napisana powinno być KAMPOL a po drugie w jakim celu to pytanie. Starasz się o posadę w tej firmie? Pracowałam tam... Odpowiedz Link Zgłoś
maczupikczu81 Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 21.05.07, 15:50 z tego co pamietam mojej znajomej zalegali z wypłatą/wypłatami Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 24.05.07, 08:44 Od czasu do czasu kupuje u nich chleb - jedyna rzecz, która jest dobra. Wyroby cukiernicze różnią się wyglądem, ale w smaku są wszystkie tak samo niesmaczne. Kupiłam raz tort z bitą śmietaną, która z bitą śmietaną miała jedną rzecz wspólną - kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
arek.legnica Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 03.06.07, 18:16 Informacja ,dostałem niedawno na temat-wypłaty ktora jest wypłacana w w/w firmie,to znaczy odbywa sie to tak,nie w kasie nie na konto tylko latasz po sklepach sieci z kwitem od własciciela sieci po czym dostajesz wypłate w....sklepie.No rewelacja jak na firme ktora cieszy sie takim podobno uznaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
agatta.d Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 07.07.07, 23:25 Jedyne co dobre o tej firmie można powiedzieć to dobry chlebek.Kiedyś wspólpracowałam z tą fimą i w/w posty są prawdziwe, sprzedawcy bardzo narzekali na właścicieli,niskie pensje,przebijanie dat ważności itd. Ostatnio pani Agnieszka Kampol została kobietą roku (w Konkretach artykuł),nie mam pojęcia kto ją wybrał,przecież to chodząca choinka,świeci się,że oczy bolą,totalna TANDETA-złoto,złoto i jeszcze raz złoto a do tego panterka,zero klasy i wyczucia smaku,do tego mąż Jacek beznadziejne blond pasemka i złoty łańcuch na szyi-szczyt wieśniactwa.Do tego baaaaardzo wysokie mniemanie o sobie,uffff no ale tak wyglądają nowobagacze..... zero klasy.Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 08.07.07, 11:43 hej, no maja po prostu taki swoj styl. Nie czepiajmy sie sposobu ubierania:) widocznie tak lubia sie nosic :) wyjatkowo... Odpowiedz Link Zgłoś
lol20074 Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 13.07.07, 23:23 wysokie ceny, niezbyt mila obsluga i calkowity brak profesjonalizmu, kiedys kupilam od nich tort i nie mieli mi go w co zapakowac (a byl on duzo wczesniej zamawiany), wiec zapakowali mi go w jakies pudlo z zaplecza. dzis zaluje, ze go w ogole wzielam, powinnam byla go zostawic i zadac zwrotu pieniedzy.nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia797 Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 29.07.07, 17:43 Firma katastrofa,prócz dobrego chleba niczym innym pochwalić się nie mogą,wyroby cukiernicze wstrętne,w sklepach ciągły brak towaru (podobno sa zadłużeni w hurtowniach i nie chcą im dawać???). Sprzedawcy źle traktowani i ciągle narzekają. Właściciele wolą robić furorę medialną,bo myślą,że są niesamowicie bogaci,ładni itd. ale co do ich wyglądu to można dyskutować. Pani zero klasy,smaku i gustu,aby jak najwięcej na niej się świeciło,Pan to samo.Tragedia.Zero elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
maniana2 Re: KAM-POL -Jak odbieramy tą firme? 14.08.07, 22:35 Firma Kampol to kupa idiotów robią z siebie posmiewisko w gazetach i pokazówka przed ludzmi jacy są fantastyczni pokazując sie z uposledzonym chłopakiem którego rzekomo zatrudniają pokazowcy!!!A propo ktos sie wypowiadał na temat p.Joli ...towłasnie ona wszystko trzymała w ryzach i to chodziło dopiki ona tego pilnowała a ze fajnie sie ubiera to jest to juz złosliwe ze strony Pani o niku 1979 zapewne chciałaby tak wyglądać i nie krytukuje sie kogoś kto nie mozliwości obrony (chodzi tu o p.Jole Odpowiedz Link Zgłoś