gracja48 03.05.07, 18:50 Proszę podpowiedżcie mi jaki jest dobry ortopeda. Mam poważne kłopoty z kolanami. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptunka Re: Dobry ortopeda 05.05.07, 11:02 Ja polecam dr Marka Kacera - ma gabinet w przychodni na Tatrzańskiej, przyjmuje tylko odpłatnie, trzeba rejestrować się z wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
gabmar1 Re: Dobry ortopeda 13.05.07, 21:17 ja też popieram. 2 razy operował mi kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
gracja48 Re: Dobry ortopeda 14.05.07, 12:32 Wielkie dzięki za pomoc i radę.Byłam już u pana doktora przez Was wskazanego potwierdzam stwierdzenia,ale chciałabym jeszcze usłyszec diagnozę innego lekarza i czy sie potwierdzi. W gazecie wyczytałam informację, że na ulicy Rzeczypospolitej 19 przyjmuje też lekarz ortopeda i chciałabym coś wiedziec na temat tego lekarza.Ważne jest czy lekarz dobrze zdiagnozuje to wtedy jest łatwiejsze leczenie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Dobry ortopeda 14.05.07, 17:36 hmmm... ja poszłabym chyba jeszcze do dr Kozaka - przyjmuje w przychodni na Piekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Dobry ortopeda 17.05.07, 17:28 dr Kacer poleca go, gdy chodzi o usg dziecięcych bioder Myślę, że gdyby był kiepski, to by go nie polecał :) Odpowiedz Link Zgłoś