neptunka 17.05.07, 17:30 Czy orientujecie się, gdzie mogę kupić chleb czysto żytni na zakwasie - bez dodatków innych mąk i drożdży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r7778 Re: Chleb żytni za zakwasie - gdzie w Legnicy? 17.05.07, 18:29 Nikt takiego chleba w Legnicy nie produkuje, bo nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilochy Re: Chleb żytni za zakwasie - gdzie w Legnicy? 18.05.07, 10:50 Myślę,że może p. Okoń, wszystko jest chyba kwestią ceny Odpowiedz Link Zgłoś
reniama Re: Chleb żytni za zakwasie - gdzie w Legnicy? 18.05.07, 20:16 Taki chleb można samemu upiec jest smaczny i jakie zadowolenie -jeśli chcesz podam Ci przepisy i sklep w Legnicy, gdzie można kupić mąkę żytnią do takich wypieków Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Dla zainteresowanych/potrzebujących 19.05.07, 10:07 Taki chleb produkuje piekarnia Kryszczuka - w Legnicy jest na rogu Czarnieckiego. Bywa też w pawilonach Wąsiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
jachay Re: Dla zainteresowanych/potrzebujących 19.05.07, 14:06 Gdzie znajdę pawilony Wąsiewicza w Legnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Dla zainteresowanych/potrzebujących 19.05.07, 14:27 Jeden jest na ryneczku na Kopernika - w ciągu od strony ulicy, a drugi na Złotoryjskiej - za przejściem podziemnym, na krzyżówce z Nowym Światem może są jeszcze inne, ja znam te dwa Odpowiedz Link Zgłoś