sylvie08 23.05.07, 14:15 Czy jest takowy w Legnicy? I czy przyjmuje na kase chorych i ma w najblizszym czasie wolny termin? Bo marzy mi sie zeby sie do takiego dostac w ramach nfz... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarusia Re: dobry endokrynolog? 29.05.07, 22:56 Niestety na NFZ sie nie dostaniesz w najblizszym czasie(nie wiem czy w tym roku). Wg mnie dobry endokrynolog to dr.Jurkian-przyjmuje na Piekarach B w tym ladnym bloku. Ludzie chwala tez dr.Szczepanska-gabinet przy Oswiecimskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: dobry endokrynolog? 09.07.07, 20:25 jesli chodzi o tarczyce to owszem p Jurkian Ja z korzystalam prywatnie dr. Bednorz - przyjezdza z wroclawia raz w tygodniu (poniedzialek od 16.00 do 19.00 bodajze) i przyjmuje nad apteka na N.M. Panny. Po wizycie, jesli okaze sie to koniecznem doktor "zaklepie" miejsce na badanie w klinice wroclawskiej (czeka sie wtedy okolo 1 miesiaca). Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: dobry endokrynolog? 08.08.07, 19:50 o rety SKORZYSTAŁAM ;))) byk sie wkradł dziwacznie Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: dobry endokrynolog? 09.08.07, 17:34 a dr Bednorz ma w gabinecie usg? Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: dobry endokrynolog? 11.08.07, 14:57 nie, nie ma...on nie jest endokrynologiem - ginekologiem...przyjmuje prywatnie i z reguły zaklepuje miejsce w klinice wrocławskiej (ale pobyt w klinice jest już na nfz) pod warunkiem, że zdobędziesz jeszcze skierowanie od swojego lekarza (z nfz) i wtedy czeka się nie pół roku, tylko mniej więcej miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: dobry endokrynolog? 12.08.07, 09:11 a co ma do tego ginekologia? przecież endokrynolog wykonuje usg tarczycy Odpowiedz Link Zgłoś
quba70 Re: dobry endokrynolog? 13.08.07, 09:08 endokrynolog zajmuje sie gruczołami dokrewnymi takimi jak np. jajniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: dobry endokrynolog? 13.08.07, 16:55 no fakt, ostatnio dużo słyszę o endo-ginek...i patrzałam tylko pod tym kątem ;) Jeśli chodzi akurat o tarczycę to z tego co słyszę najlepsza jednak jest Jurkianowa...Bednorz "bierze" raczej na badania do kliniki nie tylko z problemami (tak popularnej) tarczycy...taki bardziej wewnętrzno-endokrynologiczno-cukrzycowy. Ale jak znajoma poszła z problemami z miesiązką, to też zajął jej miejsce we wrocku ;) Ten lekarz to chyba jaki full service ;) Odpowiedz Link Zgłoś