ptaqowa77 31.12.07, 14:38 dziewczyny polećcie jakąś kobitkę do porodu ze szpitala na Bema. napiszcie wasze odczucia i jak to wyglądało podczas i po porodzie i czy wogóle jest sens płacić jakiejś położnej. może też wiecie ile się płaci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sannal Re: położna na Bema 01.01.08, 02:26 ptaqowa77 napisała: > dziewczyny polećcie jakąś kobitkę do porodu ze szpitala na Bema. > napiszcie wasze odczucia i jak to wyglądało podczas i po porodzie i > czy wogóle jest sens płacić jakiejś położnej. może też wiecie ile > się płaci? > > Czesc. Myśle że nie ma sensu bo i tak najważniejszy jest lekarz bo on za wszystko odpowiada. Z połoznymi to zależy na jaką zmiane trafisz ale ogólnie są miłe.acha jezeli chcesz izolatke to teraz sie nie płaci tylko musisz porozmawiać z lekarzem (tym co ładnie szyje, najlepiej, bo jest konkretny i załatwi co trzeba). Odpowiedz Link Zgłoś
ptaqowa77 Re: położna na Bema 01.01.08, 22:24 sannal masz na myśli kogoś konkretnego? moją ciążę prowadzi niestety gin który nie przyjmuje na Bema stąd zastanawiam się nad położną. HELP. spędza mi to sen z powiek, a może zmienić lekarza jak tak to gdzie i do kogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
ellgie Re: położna na Bema 21.01.08, 15:26 Lekarz przyjdzie na sam koniec porodu i w trakcie tylko popatrzy położna jest ważna! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkama Re: położna na Bema 22.01.08, 21:51 ja rodziłam w listopadzie na bema i częściowo muszę przyznać Tobie rację. Położna też jest ważna, bo to ona cały czas przebywała ze mną na sali porodowej, była naprawdę miła. ale życie swoje i mojego michałka zawdzięczam lekarzowi, który w nocy zadecydował o pilnym cięciu cesarskim. szybko wróciłam do siebie, a po cieciu nie ma nawet śladu na moim brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
anialit Re: położna na Bema 25.01.08, 23:49 Oddziałową p. Krystynę Szwaję - kilka osób mi polecało. A przy moim porodzie była p. Ania, niestety nie pamiętam jej nazwiska. Planowałam do porodu opłacić sobie położną (myślałam właśnie o pani Krysi), ale że urodziłam miesiąc wcześniej, po prostu nie zdążyłam się konkretnie dogadać. W sumie to nie żałuję, bo położna dyżurująca obecna przy porodzie była super. A "koszt" z tego co wiem od koleżanek to ok. 200-300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
madja6 Re: położna na Bema 28.05.08, 19:33 rodzilam p.Szwaje rodzilam z nia:)nie mam zadnych zastrzezen...ps.byla przy mnie caly czas:)polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś