gienkaglog 12.01.08, 12:35 Może mi ktoś podać inforację gdzie w centrum legnicy przyjmuje jakiś weterynarz? nie znam dobrze miasta a mój chomik zachorował:/ z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirciek Re: Weterynarz 12.01.08, 13:47 Na ulicy Grunwaldzkiej i na rogu Kościuszki z Rataja Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Weterynarz 13.01.08, 17:26 Tego na kościuszki odradzam, słyszałam kilka negatywnych opinii (zwierzaki albo zostały już uśpione, ale przechodziły ciężkie operacje, których można było uniknąć), sama tam raz byłam, na początku nie miałam zastrzeżeń, ale poradzono mi, żeby zmienić weterynarza. Idąc do innego byłam w szoku, piesek szedł na kolejne szczepienie podstawowe, więc powinno to wyglądać podobnie, na kościuszki pan po prostu zaszczepił psa, mój obecny weterynarz przebadał, wypytał o wiele rzeczy, zmierzył temperaturę, polecił parę rzeczy itd. Niestety nie w Legnicy, a tu.. podobno ten na lotniczej dobry jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: Weterynarz 22.02.08, 19:24 Wetow na Kosciuszki i Lotniczej nie polecam.Ten z Lotniczej pracuje rowniez w legnickim schronisku.... POLECAM wetow na Piekarach-Panstwa Ostrowskich z Duo-Vetu (ul.Gojawiczynskiej) oraz lekarzy z Monavetu przy ul.Szaniawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś