swek1 19.10.03, 19:55 Rozwiązywałem test na onecie. Było pytanie o miasto, w którym mieszkam, niestety Legnicy nie było. Ciekawe, jakie mielibyśmy IQ. Tak, więc spoglądać będziemy na Wrocław. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: IQ 19.10.03, 20:18 Moze to bylo jedno z tych podchwytliwych pytan? ;) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: IQ 19.10.03, 20:23 Haki były później, a to były dane personalne. A ty sprawdzałeś swoje IQ? Oczywiście na cyferkę to ja nie liczę. Niech to pozostanie słodką tajemnicą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: IQ 19.10.03, 20:46 Kiedy zmierzylem sobie jakies stronie ( link byl od www.nyt.com ) i wyszla mi liczba jakastam;) Moze jak teraz mi wyjdzie podobna, to cos w tym jest. Ide sobie zmierzyc:) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: IQ 19.10.03, 22:04 Miedzy moimi testami byla roznica 5 punktow, czyli chyba sie zgadza. Pozdrawiam, Olus PS Ciesze sie, ze nie jestem srednim Dolnoslazakiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: IQ 20.10.03, 16:55 A ja do testu przystąpiłam "z pewną dozą nieśmiałości"... I....... hurrrrrrra, nie jestem matołem :) Pozdrawiam Malgośka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: IQ 20.10.03, 17:00 No to mamy na forum same inteligentne osoby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: IQ 20.10.03, 21:38 Moze troche pozartuje, ale mozemy sie nazwac Inteligencka Reprezentacja Legnicy;) Co Wy na to? Moze otworzymy 'Biuro Madrych Pomyslow Do Pomocy Malo Rozgarnietym Politykom' ? Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: IQ 20.10.03, 21:57 Pewnie chodzi Ci o fabrykę pomysłów. Myślę, że to byłby niewypał. Urząd antymonopolowy siadłby nam na karku. Poza tym mieli byśmy ciągłe kontrole skarbowe, bo nikt by nie wpadł na pomysł, że to robimy za friko. No i niewiadomo, co na to komisja europejska. A więc w tej formie odpada. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Wszedzie kaza mi mierzyc te IQ 22.10.03, 00:15 Przez ta akcje TVN i Onetu wszyscy chca mi mierzyc to IQ. Gdzie nie wejde to zachecaja. Na gazeta.pl jest przynajmniej piec testow i kazdy na inny rodzaj inteligencji, po prostu nie ma czasu, zeby to zrobic:( Wczoraj godzine sprawdzalem czy jestem optymista i czy jestem liderem. Jeszcze duzo innych rzeczy do sprawdzenia, bo ktoz zna sie lepiej na mnie niz Wyborcza. To juz czternascie lat;) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: IQ 23.10.03, 20:54 ja tez zrobilam sobie ten test.Najbardziej stresowal mnie ...czas! Wrrr ! Wyszlo mi IQ 117.Moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś