Dodaj do ulubionych

INWESTYCJE W LEGNICY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 18:39
Ciekawe co tam się u Was buduje ( ma budować ). Fabryka, hipermarket, salon
samochodowy, nowy budynek?

Dzięki i pozdrawiam
██CIEKAWSKI██
Obserwuj wątek
    • Gość: servus Re: INWESTYCJE W LEGNICY IP: 217.30.129.* 09.11.03, 16:22
      Buduje się chyba będzie to Castorama, fabryka mebli Bodzio ma wybudować salon
      meblowy, w centrum budują jakiś dom handlowy, i słyszałem jeszcze, że ktoś
      kupił teren pod fabrykę. Tyle wiem.

pozdrawiam
    • Gość: goska35 Re: INWESTYCJE W LEGNICY IP: *.daminet.pl / 172.17.1.* 10.11.03, 07:28
      U nas się wciąż coś buduje.. dokładnie tak jak powiedział servus... Castorama,
      Bodzio koło Kauflandu ma powstać... a jeszcze drugą nitkę mostu na Kaczawie i
      Młynówce dobudowywać będa :)) Tyle wiem...

Pozdrawiam
      Małgośka
      • swek1 Re: INWESTYCJE W LEGNICY 10.11.03, 09:34
        Bodzio to już pnie się w górę.Castorama to otwarcie ma być jakoś w połowie
        grudnia.A ten sklep w centrum to gdzie ma być?Pozdrawiam.
        • olus_stad Re: INWESTYCJE W LEGNICY 10.11.03, 10:52
          Nie wiem jak Wy, ale ja w ostatnim czasie zostalem zarazony sporo dawka optymizmu przez Legnice. Po prostu widze, ze cos sie dzieje. Nie ma letargu. To koncza obwodnice, to nowe centra handlowe sie tworza, jakies fajne knajpy, Legnica zyje!!! Czy Wy tez macie takie odczucie?

Pozdrawiam, Olek

PS Tylko z czego to wynika?
          • swek1 Re: INWESTYCJE W LEGNICY 10.11.03, 11:04
            Ja myślę, że to jest akcja ostatniej szansy.Jak w Legnicy nic się nie zmieni to
            zostaniemy taką prowincją, że nawet unia nas z tego nie wyciagnie.Pozdrawiam.
            • olus_stad Re: INWESTYCJE W LEGNICY 10.11.03, 11:20
              Jezeli tak sie stanie jak mowisz, to nie ma tu dla mnie miejsca niestety:(

Pozdrawiam
              • swek1 Re: INWESTYCJE W LEGNICY 10.11.03, 11:27
                Nie uciekaj mamy budowlane pospolite ruszenie w Legnicy.Pozdrawiam.
                • olus_stad Re: INWESTYCJE W LEGNICY 10.11.03, 11:36
                  Chwytam za lopate i ide w ochotniczym czynie pomoc odbudowac Legnice;)))

Pozdrawiam
                  • swek1 Re: INWESTYCJE W LEGNICY 10.11.03, 13:58
                    Czasami jestem ciałem i duchem w Głogowie i widzę jak tam pięknie odradza się
                    centrum miasta. Kiedyś ktoś mądry wymyślił sobie, że można (chwyćić się za
                    łopatę jak Olek) i odkopać fundamenty starych domów.Jak pomyślał tak i zrobił.
                    Tak się przejął swoją misją, że po odkopaniu postanowił dokleić parę cegieł aż
                    wyszedł z tego cały okazały budynek, a po nim wyrosło całe piękne centrum. W
                    naszym mieście chyba coś nie wyszło.O ilę się nie mylę stoi tylko jeden wąski
                    budyneczek na wprost zamku.Głogów jest świetnym przykładem jak należy dbać o
                    piękno miasta.Pozdrawiam.
        • Gość: servus Re: INWESTYCJE W LEGNICY IP: 217.30.129.* 10.11.03, 16:27
          A ten sklep w centrum, to obok koscioła ewangelickiego, było kiedyś o nim
          głośno, bo podczas budowy naruszyli fundamenty sąsiedniego budynku, który
          teraz po remoncie wygląda super (czerwień i złoto). A te centrum handlowe co
          miało być stoi w stanie surowym.

pozdrawiam
          • swek1 Re: INWESTYCJE W LEGNICY 10.11.03, 16:49
            Nie wiem Gosiu czy my się dobrze rozumiemy. Ja chciałem powiedzieć że można coś
            budować na starych fundamentach z zachowaniem piękna starych budowli.Ten
            budynek obok kościoła wygląda ładnie ale ten obok niego betonowiec to raczej
            niczego dobrego nie wróży.Chciałem jeszcze dodać, że podobają mi się miasta i
            ulice budowane na styl naszych przodków.Pozdrawiam.
    • iwand Re: INWESTYCJE W LEGNICY 12.11.03, 08:56
      CIEKAWSKI a ty chesz haracz ściągać czy co? :-P :-P :-P
      Bo od haraczu w Legncy to jestem ja i DarkT :-D
      • olus_stad Re: INWESTYCJE W LEGNICY 12.11.03, 11:56
        Zauwazylem, ze Ciekawski rzuca ten temat na innych forach. Moze jakas prace magisterska pisze albo cos?

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka