servus_lca 03.12.03, 17:24 Czy ktoś się orientuje gdzie w Legnicy można kupić zegarek (na rekę). O Ip. DH Savia wiem, a gdzie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trinity.7 Re: Zakupy 03.12.03, 17:27 Chcesz kupić firmowy typu TIMEX, CASIO? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zakupy 03.12.03, 17:33 trinity.7 napisała: > Chcesz kupić firmowy typu TIMEX, CASIO? > > Pozdrawiam Tylko firmowy, może być nawet Atlantic. Ale nie taki plastikowy tylko na bransolecie, tarczowy z bajerami Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: Zakupy 03.12.03, 17:38 Popatrz sobie w SONY na Złotoryjskiej, u Jubilera w Rynku(tylko tam są dość drogie w porównaniu z innymi sklepami), Jubiler w Realu. o ile się nie mylę to Jubiler YES w Auchan, na Goajawiczyńskiej mają CASIO. To chyba już wszystko. Powiem Ci,że w SAVI mają nawet przyzwoite ceny - sama tam kupiłam juz 2 zegarki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zakupy 03.12.03, 17:48 trinity.7 napisała: > Popatrz sobie w SONY na Złotoryjskiej, u Jubilera w Rynku(tylko tam są dość > drogie w porównaniu z innymi sklepami) Jubiler w Realu. o ile się nie mylę to > Jubiler YES w Auchan, na Goajawiczyńskiej mają CASIO. To chyba już wszystko. > > Powiem Ci,że w SAVI mają nawet przyzwoite ceny - sama tam kupiłam juz 2 > zegarki. > Ja też zawsze w Savii kupuję zegarki, ale nic ciekawego obecnie nie mają, myślę, że nie pomyśleli o świętach (powinni mieć więcej towaru na swięta). Przyznam się, że o Realu i Oszołomie nie pomyślałem. A czy na Gojawiczyńskiej to jest sklep firmowy Casio? Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: Zakupy 03.12.03, 17:56 Sklep na Gojawiczyńskiej jest dystrubutorem CASIO. Z tego co wiem to możesz sobie nawet wybrać coś z katalogu i oni zamówią. Całkiem niedawno przeglądałam oferte TIMEX-a na pasażu Onetu - mają kilka ciekawych pozycji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zakupy 03.12.03, 18:32 swek1 napisał: > Z kukułką czy bez? ;)) tylko czekałem na jakiś komentarz tym stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zakupy 03.12.03, 18:36 servus_lca napisał: > swek1 napisał: > > > Z kukułką czy bez? ;)) > > > tylko czekałem na jakiś komentarz tym stylu:) > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: Zakupy 03.12.03, 20:10 Proszę bardzo - zawsze służę pomocą :-). Mam nadzieję,że znajdziesz coś odpowiedniego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zakupy 07.12.03, 16:04 trinity.7 napisała: > Proszę bardzo - zawsze służę pomocą :-). Mam nadzieję,że znajdziesz coś > odpowiedniego. > > Pozdrawiam Oczywiście, że znalazłem coś odpowiedniego. Polecam jubilera w Realu mają naprawdę duży wybór markowych zegarków i przyznam , że ceny jak na Legnicę są zachęcające. Niestety jubiler w Oszołomie to porażka(chyba że był tam jeszcze jeden w którym nie byłem) nic ciekawego i mało zegarków. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zakupy 07.12.03, 16:11 servus_lca napisał: > trinity.7 napisała: > > > Proszę bardzo - zawsze służę pomocą :-). Mam nadzieję,że znajdziesz coś > > odpowiedniego. > > > > Pozdrawiam > > Oczywiście, że znalazłem coś odpowiedniego. Polecam jubilera w Realu mają napra > wdę duży wybór markowych zegarków i przyznam , że ceny jak na Legnicę są zachęc > ające. Niestety jubiler w Oszołomie to porażka(chyba że był tam jeszcze jeden w > którym nie byłem) nic ciekawego i mało zegarków. > > Ja też polecam jubilera w realu, dobry wybór i ceny. PS.Servus zerknij na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zakupy 03.12.03, 21:33 Przed zakupem zegarka (chcialem Timex Expedition) zerkanalem na Pasaz Onetu i byl moj wymarzony. Mialem juz brac, ale pojechalem do Wroca i przy okazji sie rozgladalem po sklepach i co sie okazalo? Ze ten sam zegarek stal 20zl mniej ni zw sklepie!!! Jezeli do tego doliczyc koszty przesylki to wychodzi suma prawie 40zl, co juz jest nie w kij dmuchal! Takze proponuje Wroclaw (jak zwykle:)). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zakupy 04.12.03, 17:25 olus_stad napisał: > Przed zakupem zegarka (chcialem Timex Expedition) zerkanalem na Pasaz Onetu i b > yl moj wymarzony. Mialem juz brac, ale pojechalem do Wroca i przy okazji sie ro > zgladalem po sklepach i co sie okazalo? Ze ten sam zegarek stal 20zl mniej ni z > w sklepie!!! Jezeli do tego doliczyc koszty przesylki to wychodzi suma prawie 4 > 0zl, co juz jest nie w kij dmuchal! Takze proponuje Wroclaw (jak zwykle:)). > > Pozdrawiam Nie lubię kupować zegarków w necie i najprawdopodobniej nigdy nie kupię. Jak nic ciekawego w Legnicy nie będzie, to będe musiał jechać do Wrocławia,ale mam nadzieje, że do tego nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zakupy 05.12.03, 09:05 Masz racje! Co innego kupic ksiazke albo plyte w internecie, a zupelnie inna historia to sprawa zegarka np. To trzeba przymierzyc i zobaczyc jak sie wyglada i w ogole. Natomiast bardzo czesto kupuje w ksiegarniach internetowych. Jest to wygodne i szybsze! Moze sie to wydawac dziwne, ale zanim wychodze sie za jakas ksiazka albo dwoma, to duzo czasu mija, bo zazwyczaj trzeba ze dwa tygodnie az legnicka ksiegarnia sprowadzi jeden egzemplarz. A na merlin.pl jest znacznie szybciej. I juz przy 2-3 ksiazkach zwracaja sie koszty przesylki. Korzystacie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zakupy 05.12.03, 09:15 Ja raczej nie, mam blokadę psychiczna zwiazana z zakupami przez internet. Kiedyś kupiłem baterie przez allegro do tel. kom.i specjalnie szukałem gościa który mieszka blisko Legnicy. Zadzwoniłem , porozmawialiśmiy i umówiłem sie na przyjazd do Jawora. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zakupy 05.12.03, 15:39 Jak blokada psychiczna to trzeba koniecznie pojsc do lekarza:) TO sie moze zmienic w obsesje;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zakupy 05.12.03, 17:05 olus_stad napisał: > Jak blokada psychiczna to trzeba koniecznie pojsc do lekarza:) TO sie moze zmie > nic w obsesje;)) > > Pozdrawiam .............. :> Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zakupy 07.12.03, 16:00 olus_stad napisał: > Masz racje! Co innego kupic ksiazke albo plyte w internecie, a zupelnie inna hi > storia to sprawa zegarka np. To trzeba przymierzyc i zobaczyc jak sie wyglada i > w ogole. > > Natomiast bardzo czesto kupuje w ksiegarniach internetowych. Jest to wygodne i > szybsze! Moze sie to wydawac dziwne, ale zanim wychodze sie za jakas ksiazka al > bo dwoma, to duzo czasu mija, bo zazwyczaj trzeba ze dwa tygodnie az legnicka k > siegarnia sprowadzi jeden egzemplarz. A na merlin.pl jest znacznie szybciej. I > juz przy 2-3 ksiazkach zwracaja sie koszty przesylki. Korzystacie?? > > Pozdrawiam Korzystam z merlina, ale gdy kupuję książkę z której będę się uczył to jednak muszę ją obejżeć, niestety opisy na stronie internetowej mi nie wystarcza. A jeżeli jest to jakaś proza tak do umilenia czasu to tylko sklep internetowy, szczególnie kiedy są promocje. Chociaż coraz częściej widzę, że książki w Realu mają te same ceny co w merlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zakupy 07.12.03, 19:42 Masz absolutna racje! Im tansza, tym lepsza, jezeli tylko jest tlumaczona przez kogos dobrego. Poza tym nie mam fobii posiadanie biblioteczki w skorzane grzbiety, zwykly paperback jest jak dla mnie okej:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś