03.12.03, 17:24
Czy ktoś się orientuje gdzie w Legnicy można kupić zegarek (na rekę). O Ip.
DH Savia wiem, a gdzie jeszcze?
Obserwuj wątek
    • trinity.7 Re: Zakupy 03.12.03, 17:27
      Chcesz kupić firmowy typu TIMEX, CASIO?

Pozdrawiam
      • servus_lca Re: Zakupy 03.12.03, 17:33
        trinity.7 napisała:

> Chcesz kupić firmowy typu TIMEX, CASIO?
        >
        > Pozdrawiam

Tylko firmowy, może być nawet Atlantic. Ale nie taki plastikowy tylko na
        bransolecie, tarczowy z bajerami
        • trinity.7 Re: Zakupy 03.12.03, 17:38
          Popatrz sobie w SONY na Złotoryjskiej, u Jubilera w Rynku(tylko tam są dość
          drogie w porównaniu z innymi sklepami), Jubiler w Realu. o ile się nie mylę to
          Jubiler YES w Auchan, na Goajawiczyńskiej mają CASIO. To chyba już wszystko.

Powiem Ci,że w SAVI mają nawet przyzwoite ceny - sama tam kupiłam juz 2
          zegarki.

Pozdrawiam
          • servus_lca Re: Zakupy 03.12.03, 17:48
            trinity.7 napisała:

> Popatrz sobie w SONY na Złotoryjskiej, u Jubilera w Rynku(tylko tam są dość
            > drogie w porównaniu z innymi sklepami) Jubiler w Realu. o ile się nie mylę
            to
            > Jubiler YES w Auchan, na Goajawiczyńskiej mają CASIO. To chyba już wszystko.
            >
            > Powiem Ci,że w SAVI mają nawet przyzwoite ceny - sama tam kupiłam juz 2
            > zegarki.
            >
            Ja też zawsze w Savii kupuję zegarki, ale nic ciekawego obecnie nie mają,
            myślę, że nie pomyśleli o świętach (powinni mieć więcej towaru na swięta).
            Przyznam się, że o Realu i Oszołomie nie pomyślałem.
            A czy na Gojawiczyńskiej to jest sklep firmowy Casio?
            • trinity.7 Re: Zakupy 03.12.03, 17:56
              Sklep na Gojawiczyńskiej jest dystrubutorem CASIO. Z tego co wiem to możesz
              sobie nawet wybrać coś z katalogu i oni zamówią. Całkiem niedawno przeglądałam
              oferte TIMEX-a na pasażu Onetu - mają kilka ciekawych pozycji.

Pozdrawiam
              • swek1 Re: Zakupy 03.12.03, 18:27
                Z kukułką czy bez? ;))
                • servus_lca Re: Zakupy 03.12.03, 18:32
                  swek1 napisał:

> Z kukułką czy bez? ;))

tylko czekałem na jakiś komentarz tym stylu:)
                  • swek1 Re: Zakupy 03.12.03, 18:36
                    servus_lca napisał:

> swek1 napisał:
                    >
                    > > Z kukułką czy bez? ;))
                    >
                    >
                    > tylko czekałem na jakiś komentarz tym stylu:)
                    >

;)))
              • servus_lca Re: Zakupy 03.12.03, 20:01
                Dzięki Trinity.7
                • trinity.7 Re: Zakupy 03.12.03, 20:10
                  Proszę bardzo - zawsze służę pomocą :-). Mam nadzieję,że znajdziesz coś
                  odpowiedniego.

Pozdrawiam
                  • servus_lca Re: Zakupy 07.12.03, 16:04
                    trinity.7 napisała:

> Proszę bardzo - zawsze służę pomocą :-). Mam nadzieję,że znajdziesz coś
                    > odpowiedniego.
                    >
                    > Pozdrawiam

Oczywiście, że znalazłem coś odpowiedniego. Polecam jubilera w Realu mają naprawdę duży wybór markowych zegarków i przyznam , że ceny jak na Legnicę są zachęcające. Niestety jubiler w Oszołomie to porażka(chyba że był tam jeszcze jeden w którym nie byłem) nic ciekawego i mało zegarków.
                    • swek1 Re: Zakupy 07.12.03, 16:11
                      servus_lca napisał:

> trinity.7 napisała:
                      >
                      > > Proszę bardzo - zawsze służę pomocą :-). Mam nadzieję,że znajdziesz coś
                      > > odpowiedniego.
                      > >
                      > > Pozdrawiam
                      >
                      > Oczywiście, że znalazłem coś odpowiedniego. Polecam jubilera w Realu mają
                      napra
                      > wdę duży wybór markowych zegarków i przyznam , że ceny jak na Legnicę są
                      zachęc
                      > ające. Niestety jubiler w Oszołomie to porażka(chyba że był tam jeszcze
                      jeden w
                      > którym nie byłem) nic ciekawego i mało zegarków.
                      >
                      >
                      Ja też polecam jubilera w realu, dobry wybór i ceny.
                      PS.Servus zerknij na pocztę.
              • olus_stad Re: Zakupy 03.12.03, 21:33
                Przed zakupem zegarka (chcialem Timex Expedition) zerkanalem na Pasaz Onetu i byl moj wymarzony. Mialem juz brac, ale pojechalem do Wroca i przy okazji sie rozgladalem po sklepach i co sie okazalo? Ze ten sam zegarek stal 20zl mniej ni zw sklepie!!! Jezeli do tego doliczyc koszty przesylki to wychodzi suma prawie 40zl, co juz jest nie w kij dmuchal! Takze proponuje Wroclaw (jak zwykle:)).

Pozdrawiam
                • servus_lca Re: Zakupy 04.12.03, 17:25
                  olus_stad napisał:

> Przed zakupem zegarka (chcialem Timex Expedition) zerkanalem na Pasaz Onetu
                  i b
                  > yl moj wymarzony. Mialem juz brac, ale pojechalem do Wroca i przy okazji sie
                  ro
                  > zgladalem po sklepach i co sie okazalo? Ze ten sam zegarek stal 20zl mniej
                  ni z
                  > w sklepie!!! Jezeli do tego doliczyc koszty przesylki to wychodzi suma
                  prawie 4
                  > 0zl, co juz jest nie w kij dmuchal! Takze proponuje Wroclaw (jak zwykle:)).
                  >
                  > Pozdrawiam

Nie lubię kupować zegarków w necie i najprawdopodobniej nigdy nie kupię.
                  Jak nic ciekawego w Legnicy nie będzie, to będe musiał jechać do Wrocławia,ale
                  mam nadzieje, że do tego nie dojdzie.
                  • olus_stad Re: Zakupy 05.12.03, 09:05
                    Masz racje! Co innego kupic ksiazke albo plyte w internecie, a zupelnie inna historia to sprawa zegarka np. To trzeba przymierzyc i zobaczyc jak sie wyglada i w ogole.

Natomiast bardzo czesto kupuje w ksiegarniach internetowych. Jest to wygodne i szybsze! Moze sie to wydawac dziwne, ale zanim wychodze sie za jakas ksiazka albo dwoma, to duzo czasu mija, bo zazwyczaj trzeba ze dwa tygodnie az legnicka ksiegarnia sprowadzi jeden egzemplarz. A na merlin.pl jest znacznie szybciej. I juz przy 2-3 ksiazkach zwracaja sie koszty przesylki. Korzystacie??

Pozdrawiam
                    • swek1 Re: Zakupy 05.12.03, 09:15
                      Ja raczej nie, mam blokadę psychiczna zwiazana z zakupami przez internet.
                      Kiedyś kupiłem baterie przez allegro do tel. kom.i specjalnie szukałem gościa
                      który mieszka blisko Legnicy. Zadzwoniłem , porozmawialiśmiy i umówiłem sie na
                      przyjazd do Jawora. Pozdrawiam.
                      • olus_stad Re: Zakupy 05.12.03, 15:39
                        Jak blokada psychiczna to trzeba koniecznie pojsc do lekarza:) TO sie moze zmienic w obsesje;))

Pozdrawiam
                        • swek1 Re: Zakupy 05.12.03, 17:05
                          olus_stad napisał:

> Jak blokada psychiczna to trzeba koniecznie pojsc do lekarza:) TO sie moze
                          zmie
                          > nic w obsesje;))
                          >
                          > Pozdrawiam
                          .............. :>
                    • servus_lca Re: Zakupy 07.12.03, 16:00
                      olus_stad napisał:

> Masz racje! Co innego kupic ksiazke albo plyte w internecie, a zupelnie inna hi
                      > storia to sprawa zegarka np. To trzeba przymierzyc i zobaczyc jak sie wyglada i
                      > w ogole.
                      >
                      > Natomiast bardzo czesto kupuje w ksiegarniach internetowych. Jest to wygodne i
                      > szybsze! Moze sie to wydawac dziwne, ale zanim wychodze sie za jakas ksiazka al
                      > bo dwoma, to duzo czasu mija, bo zazwyczaj trzeba ze dwa tygodnie az legnicka k
                      > siegarnia sprowadzi jeden egzemplarz. A na merlin.pl jest znacznie szybciej. I
                      > juz przy 2-3 ksiazkach zwracaja sie koszty przesylki. Korzystacie??
                      >
                      > Pozdrawiam

Korzystam z merlina, ale gdy kupuję książkę z której będę się uczył to jednak muszę ją obejżeć, niestety opisy na stronie internetowej mi nie wystarcza. A jeżeli jest to jakaś proza tak do umilenia czasu to tylko sklep internetowy, szczególnie kiedy są promocje. Chociaż coraz częściej widzę, że książki w Realu mają te same ceny co w merlinie.
                      • olus_stad Re: Zakupy 07.12.03, 19:42
                        Masz absolutna racje! Im tansza, tym lepsza, jezeli tylko jest tlumaczona przez kogos dobrego. Poza tym nie mam fobii posiadanie biblioteczki w skorzane grzbiety, zwykly paperback jest jak dla mnie okej:)

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka