darecky-tata-ewy 21.05.09, 11:56 Czy ktos mógłby mi poradzic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuulaa Re: Fajny zespół na wesele 21.05.09, 19:38 Fajny tzn. jaki?? Każdy ma różne oczekiwania, czy ma być dobry wodzirej czy niekoniecznie, czy również na poprawiny, czy cena gra rolę..? Odpowiedz Link Zgłoś
darecky-tata-ewy Re: Fajny zespół na wesele 21.05.09, 23:17 Fajny tzn. taki który będzie grał - a nie udawał, wodzirej - tak, poprawiny - oczywiście. Co do ceny - no żeby nie okazalo sie ze zespół jest droższy od przyjęcia, choc wiem ze dobry zespól za darmo grac nie będzie. Mysle że oczekiwania mam raczej przecietne :) Odpowiedz Link Zgłoś
remix-1 Re: Fajny zespół na wesele 22.05.09, 02:11 Chciałbym polecić państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary Witam. i akordeonu.Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie jest gwarancją dobrej zabawy.Więcej o nas na stronie: www opolanka.pl lub mail damian_czarnecki@op.pl. Utwory mp3 w załączonym pliku. Tel. 698 557 758 Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) i kosztami dojazdu. Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: Fajny zespół na wesele 22.05.09, 16:04 Mogę polecić zespół, który będzie grał na moim weselu, był też u mojego brata i kuzynki i wszyscy super się bawili. Gra w nim 3 panów z Bolesławca, zespół nazywa się Sekret. Grają głownie disco polo, nie śpiewają po angielsku, ale są naprawdę super! Wodzirej fajnie prowadzi zabawy, ma założony taki mikrofon nagłowny. Zespół rozbawia gości na parkiecie i przy stołach. Biorą 1500zł za 2 dni, także cena b. dobra. Jeśli jest Pan zainteresowany, to mogę wysłać do nich kontakt na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
alex8080 Re: Fajny zespół na wesele 15.06.09, 22:04 To ja tak na świeżo (jestem 2 tyg.po ślubie:))) polecam zespół Asterband,sprawdzony u moich znajomych i oczywiście u mnie na weselu:))) cena ok no i grali na żywo! gitara, skrzypce, akordeon, perkusja i klawisze, repertuar w całej rozciągłości(przyslali mi ok. 300 utworów do zatwierdzenia)zachwalać nie będę, każdy po prostu musi przesłuchać ich wykonania :)) nie pamiętam ich strony, stamtąd ściągałam mp3, ale mam namiary - 781 525 973. Odpowiedz Link Zgłoś
kathom1 Re: Fajny zespół na wesele 04.08.09, 20:41 bardzo prosze o telefon do zespolu sekret. pozdrawiam KASIA Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka31 Re: Fajny zespół na wesele 05.08.09, 09:29 U mnie na weselu grał ROZKŁAD JAZDY i jestem zadowolona, dwóch Panów i jedna Pani (wokal), mają bardzo zróżnicowany repertuar i wszystko jest do uzgodnienia. Koszt tez nie poraża. Odpowiedz Link Zgłoś
agabzyk1 Re: Fajny zespół na wesele 27.08.09, 21:37 Zapraszamy www.divertimento.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś