Dodaj do ulubionych

Fajny zespół na wesele

21.05.09, 11:56
Czy ktos mógłby mi poradzic ?
Obserwuj wątek
    • anuulaa Re: Fajny zespół na wesele 21.05.09, 19:38
      Fajny tzn. jaki?? Każdy ma różne oczekiwania, czy ma być dobry wodzirej czy
      niekoniecznie, czy również na poprawiny, czy cena gra rolę..?
      • darecky-tata-ewy Re: Fajny zespół na wesele 21.05.09, 23:17
        Fajny tzn. taki który będzie grał - a nie udawał, wodzirej - tak, poprawiny -
        oczywiście. Co do ceny - no żeby nie okazalo sie ze zespół jest droższy od
        przyjęcia, choc wiem ze dobry zespól za darmo grac nie będzie. Mysle że
        oczekiwania mam raczej przecietne :)
    • remix-1 Re: Fajny zespół na wesele 22.05.09, 02:11
      Chciałbym polecić państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest
      damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej.
      Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na
      klawiszach,gitarze i akordeonie.
      W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z
      gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem
      gitary Witam. i akordeonu.Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie jest
      gwarancją dobrej zabawy.Więcej o nas na stronie:
      www opolanka.pl lub mail damian_czarnecki@op.pl. Utwory mp3 w załączonym pliku.
      Tel. 698 557 758
      Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) i
      kosztami dojazdu.
      Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o kontakt. Pozdrawiam.
      • anuulaa Re: Fajny zespół na wesele 22.05.09, 16:04
        Mogę polecić zespół, który będzie grał na moim weselu, był też u mojego brata i
        kuzynki i wszyscy super się bawili. Gra w nim 3 panów z Bolesławca, zespół
        nazywa się Sekret. Grają głownie disco polo, nie śpiewają po angielsku, ale są
        naprawdę super! Wodzirej fajnie prowadzi zabawy, ma założony taki mikrofon
        nagłowny. Zespół rozbawia gości na parkiecie i przy stołach. Biorą 1500zł za 2
        dni, także cena b. dobra. Jeśli jest Pan zainteresowany, to mogę wysłać do nich
        kontakt na maila.
        • alex8080 Re: Fajny zespół na wesele 15.06.09, 22:04
          To ja tak na świeżo (jestem 2 tyg.po ślubie:))) polecam zespół Asterband,sprawdzony u moich znajomych i oczywiście u mnie na weselu:))) cena ok no i grali na żywo! gitara, skrzypce, akordeon, perkusja i klawisze, repertuar w całej rozciągłości(przyslali mi ok. 300 utworów do zatwierdzenia)zachwalać nie będę, każdy po prostu musi przesłuchać ich wykonania :)) nie pamiętam ich strony, stamtąd ściągałam mp3, ale mam namiary - 781 525 973.
        • kathom1 Re: Fajny zespół na wesele 04.08.09, 20:41
          bardzo prosze o telefon do zespolu sekret. pozdrawiam KASIA
    • aniutka31 Re: Fajny zespół na wesele 05.08.09, 09:29
      U mnie na weselu grał ROZKŁAD JAZDY i jestem zadowolona, dwóch Panów
      i jedna Pani (wokal), mają bardzo zróżnicowany repertuar i wszystko
      jest do uzgodnienia. Koszt tez nie poraża.
    • agabzyk1 Re: Fajny zespół na wesele 27.08.09, 21:37
      Zapraszamy www.divertimento.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka