moczarka 11.12.03, 11:14 Cześć, polećcie mi kogoś ekstra do oprawy muzycznej wesela. Może zdjęcia też ktoś robi profesjonalnie? Pozdrawiam Kasik GG 1777401 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: Wesele 11.12.03, 12:00 .....cholera, nie pamietam nazwy ulicy.....Studio O'Key......to jest boczna Traugutta, koło Komisariatu Policji......oni się zajmują oprawą wesel i robią też zdjęcia i filmy video.... ale jeśli o zdjęcia ślubne to chyba u Wechty najlepsze i najładniejsze zrobisz..... pozdrawiam i szczęścia życzę...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Oprawa muzyczna 11.12.03, 12:11 moczarka napisała: > Cześć, polećcie mi kogoś ekstra do oprawy muzycznej wesela. > Może zdjęcia też ktoś robi profesjonalnie? > > > Pozdrawiam > Kasik > GG 1777401 Z czystym sumieniem polecam zespół prowadzony przez pana Mikułę (telefon znajdziesz w książce telefonicznej): dobrze i ambitnie grają i śpiewają, mają bogaty repertuar i dobrze wyglądają! Odpowiedz Link Zgłoś
coffe7 Re: Oprawa muzyczna 11.12.03, 12:50 Witam,jesli nadal jestes zainteresowana zespolem lub czyms innym zwiazanym z weselem to napisz do mnie na priva-ja tez wlasnie przygotowuje sie do tego dnia:) zycze szczescia:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś