jaga39 16.12.03, 19:44 Czy któraś z Pań orientuje się, czy w Feminie (Lubin)albo w Legnicy ktoś stosuje laser i jaki jest koszt? Czy ktoś miał taki zabieg i jakie są wrażenia? Z góry dziękuję, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: laser-Legnica, Lubin 16.12.03, 22:12 Ja nie jestem pani, więc się nie wypowiadam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: laser-Legnica, Lubin 16.12.03, 23:58 Jezeli chcialbys sie czegos dowiedziec na temat Femine, to raczej wskazane byloby zapytac sie na Forum Lubin, moze oni maja wieksze doswiadczenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: laser-Legnica, Lubin 17.12.03, 09:34 zależy co chcesz tym laserem usunąć... w Legnicy laserem posługuje się chirurg Goch, przyjmuje na NM Panny z innych znanych mi miejsc podobno bardzo dobrym ośrodkiem jest Centrum Terapii Laserowej we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: laser-Legnica, Lubin 17.12.03, 09:39 neptunka napisała: > zależy co chcesz tym laserem usunąć... No wlasnie :) Ja mialam keratotomie radialna. ----- "Jutro mozna zaczac wszystko od nowa. Jutro jest wolne od bledow" Dethy Odpowiedz Link Zgłoś