gesiek1 28.12.03, 17:57 Dlaczego nikt nie chodzi do "Marii" na Asnyka ?Kiedyś lokal wydawał się za mały a teraz zieje pustkami.Piwo tam tylko po 3.50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: Kawiarnia "Maria" 28.12.03, 18:11 Pewnie dlatego, że nie jest w centrum miasta. Asnka to jest jednak kraniec miasta. Myślę, że ten lokal jest bardziej na rękę okolicznym mieszkańcom. Byłem tak kilka razy, jest dosyć przyjemnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gesiek1 Re: Kawiarnia "Maria" 05.01.04, 21:23 swek1 napisał: > Pewnie dlatego, że nie jest w centrum miasta. Asnka to jest jednak kraniec > miasta. Myślę, że ten lokal jest bardziej na rękę okolicznym mieszkańcom. Byłem > > tak kilka razy, jest dosyć przyjemnie. Pozdrawiam. He,he,sęk w tym,że nawet okoliczni mieszkańcy już tam nie chodzą.Teraz chodzi się do Spiża,na dyskotekę do Kapitolu,to jest trendi i kul :-) Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: Kawiarnia "Maria" 28.12.03, 18:38 kiedys byl altenatywa dla "guinesa"(jak byl zajety) i jesli nie myle sie na gorze byl bilard? stare czasy....fakt wieczorem miejsca tam nie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
bwadas Re: Kawiarnia "Maria" 29.12.03, 09:40 Mieszkam 300 km od Legnicy...i jest to chyba jedyny lokal który znam...polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Kawiarnia "Maria" 29.12.03, 10:57 Moze zabrzmiec to troche smiesznie, ale mieszkam w Legnicy i 'Maria' to jedyny lokal jakiego NIE znam;)) A skad taka znajomosc pomimo odleglosci, jesli mozna wiedziec oczywiscie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: Kawiarnia "Maria" 04.01.04, 12:58 olus_stad napisał: > Moze zabrzmiec to troche smiesznie, ale mieszkam w Legnicy i 'Maria' to jedyny > lokal jakiego NIE znam;)) heh ten lokal znaja chyba tylko juz bywalcy polonii, zodiaku etc.. :) a nie spiżów, metrów ;) i innych Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Kawiarnia "Maria" 04.01.04, 19:04 card1 napisał: > olus_stad napisał: > > > Moze zabrzmiec to troche smiesznie, ale mieszkam w Legnicy i 'Maria' to > jedyny > > lokal jakiego NIE znam;)) > > > heh ten lokal znaja chyba tylko juz bywalcy polonii, zodiaku etc.. :) a nie > spiżów, metrów ;) i innych Jest więc powód bo go poznać, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Kawiarnia "Maria" 04.01.04, 23:37 To nie jest tak, ze chodze tylko po tych tzw 'klasykach', to sie nudzi, dlatego lubie taki folklor jak np Maria:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Kawiarnia "Maria" 05.01.04, 07:52 olus_stad napisał: > To nie jest tak, ze chodze tylko po tych tzw 'klasykach', to sie nudzi, dlatego > lubie taki folklor jak np Maria:) > > Pozdrawiam Ten folklor to Ci się udał hehe, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Kawiarnia "Maria" 29.12.03, 12:17 hmmm, na Asnyka... zaraz obok mojej pwszetki i nawet nie wiem, ze cos takiego istnieje... no nic po nowym roku nadrobimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś