adhamah Re: LUDZI!!! 10.02.04, 20:35 very_famous napisała: > > Na ogół tu tłumy! Ale od wczoraj jest kryzys. Sloggi chyba na urlopie i wszyscy razem z nim wynieśli się z Salonu Odpowiedz Link
very_famous Re: LUDZI!!! 10.02.04, 20:41 To nie kryzys - to ferie, urlopy itd. NO ALE SKORO ADMIN SIĘ WŁÓCZY PO ŚWIECIE to......... Odpowiedz Link
adhamah Re: LUDZI!!! 10.02.04, 20:46 Ja mam o tyle przekichane, że właśnie w ferie, urlopy itd. mam nieograniczony (prawie) dostęp do netu. Trzeba coś wykombinować... Odpowiedz Link
adhamah Re: NIBY CO? 10.02.04, 20:52 Jeszcze nie wiem. Będę myślał nad tym.Może przeniosę się na Polibudę do Łodzi gdzie mają net w akademiku.... )) Odpowiedz Link
sloggi Re: No tak 11.02.04, 15:22 No jakos nie ma nas zbyt dużo. Ostatnio pojawili się dwaj panowie "efemerydy" czyli Absolut_ny i Hedonista1, ale chyba były to odwiedziny jednorazowe, z cyklu głośne wejscie - ciche wyjście. Tak, czy siak był to miły przerwywnik zimowej codzienności. Ja poza feriowaniem postanowiłem też trochę spauzować "kreowanie" Salonu, popatrzeć jak to wirtualne miejsce funkcjonuje beze mnie. Efekt jest co najmniej zastanawiający. Czy potrzeba to komentować? Odpowiedz Link
adhamah Re: No tak 11.02.04, 15:26 sloggi napisał: > Ja poza feriowaniem postanowiłem też trochę spauzować "kreowanie" Salonu, > popatrzeć jak to wirtualne miejsce funkcjonuje beze mnie. Bez Ciebie nie funkcjnowało. Wszystkich wywiało razem z Tobą Odpowiedz Link
sloggi Re: No tak 11.02.04, 15:30 Wywiało, ale przeciez gdzieś poszli. Moze jest im tam lepiej niż tutaj? Wiele osób lubi ciągłe zmiany, roszady i przemeblowania - tutaj czegos takiego nie ma, bo wówczas nie byłby to Salon tylko dom meblowy. Zamiast jojczyć, że pusto, że ponuro - róbmy swoje. Odpowiedz Link
adhamah Re: No tak 11.02.04, 15:35 sloggi napisał: > Wywiało, ale przeciez gdzieś poszli. Moze jest im tam lepiej niż tutaj? Wiele > osób lubi ciągłe zmiany, roszady i przemeblowania - tutaj czegos takiego nie > ma, bo wówczas nie byłby to Salon tylko dom meblowy. Zamiast jojczyć, że >pusto,że ponuro - róbmy swoje. Nie wiem gdzie jest im lepiej. Mnie tu dobrze i zamierzam tu wpadać póki co Odpowiedz Link
sloggi Re: No tak 11.02.04, 15:46 adhamah napisał: > Nie wiem gdzie jest im lepiej. Mnie tu dobrze i zamierzam tu wpadać póki co > I to jest miłe, przecież nie będę biegał po innych forach i ściagał ich tu na siłę. Raz tak zrobiłem i nie był to najlepszy pomysł. Odpowiedz Link
adhamah Re: No tak 11.02.04, 15:54 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > Nie wiem gdzie jest im lepiej. Mnie tu dobrze i zamierzam tu wpadać póki c > o > > > I to jest miłe, przecież nie będę biegał po innych forach i ściagał ich tu na > siłę. Raz tak zrobiłem i nie był to najlepszy pomysł. > Ale chyba nikt nie wymaga od Ciebie abyś biegał i ściągał tutaj ludzi na siłę. Jeśli będziemy coś robić nie z własnej woli to nic z tego nie wyjdzie, albo rozsypie się bardzo szybko. Odpowiedz Link
sloggi Re: No tak 11.02.04, 16:04 Tak jest, a póki jest widno trzeba pogonić naszego Alfreda po naftę do sklepu, bo wyszła już całkiem i wieczór spędzimy niechybnie po omacku. Odpowiedz Link
altu Re: No tak 11.02.04, 16:12 Służę gazem. Propan - butan. W ilosci dowolnej. chwilowo mam jakies 500 ton, to dlatego nie jestem w Salonie tak często jak bym chciała... ale myślami jestem z Wami... Odpowiedz Link
sloggi Re: No tak 11.02.04, 23:40 Mam nadzieję, że jak się pozbędziesz tych gazów - to będzie lepiej. Odpowiedz Link
very_famous Re: No tak 11.02.04, 17:35 > Ostatnio pojawili się dwaj panowie "efemerydy" czyli Absolut_ny i Hedonista1 Taaa - nietrudno zauważyć ten fakt... Odpowiedz Link
geograf Re: Gdzie są WSZYSCY???? 10.02.04, 20:53 szczerze mówiąc to ja od 3 dni walcze o to,abym mógł siedzieć przed komputerem. Albo z przyc zyn niezależnych (zmoży sen nim dojdzie moja kolej), bądź wycieczkowych nie udaje mi się stukać może kiedyś nadrobię... Odpowiedz Link
vika411 Re: Gdzie są WSZYSCY???? 11.02.04, 20:24 Jak to gdzie? Na przyklad ja robie co moge, zeby byc!A niedlugosienko bede tu az wam sie znudzeJeszcze kilka dni cierpliwosci! Wasza ciotka serio pracuje nad tym, zebyscie nie zostali samopas. Opieka domowa byc musi. Ktos was musi trzymac w ryzach bo jestescie rozpuszczeni jak dziadowskie bicze! zakladac pizamki, siusiu,piwko wypic, paciorek i spac! jutro sprawdze czy umyliscie uszy i szyje! Odpowiedz Link
very_famous Re: Gdzie są WSZYSCY???? 11.02.04, 20:29 1. Nie znudzisz się. 2. Tak jest - nadzór musi być! Rozpuszczeni jesteśmy -owszem. 3. Nogi też obejrzysz ??? PP Odpowiedz Link
jackussi Re: Gdzie są WSZYSCY???? 11.02.04, 20:36 ja jeszcze w pracy tyram (((((((((((((( Odpowiedz Link
adhamah Re: Gdzie są WSZYSCY???? 14.02.04, 21:45 Jest ktoś tu jeszcze, bo nikogo nie widzę Odpowiedz Link
adhamah Re: Gdzie są WSZYSCY???? 14.02.04, 21:46 adhamah napisał: > Jest ktoś tu jeszcze, bo nikogo nie widzę już widzę Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Gdzie są WSZYSCY???? 14.02.04, 21:51 ja właseni wpadłam, poczytałam i ide oddac sie snu życzę Ci droga współforumowiczko pełnej regeneracji podczas snu". : Odpowiedz Link
adhamah Re: Gdzie są WSZYSCY???? 14.02.04, 22:03 diablica_28 napisała: > ja właseni wpadłam, poczytałam i ide oddac sie snu > życzę Ci droga współforumowiczko pełnej > regeneracji podczas snu". : Współforumowiczko??? Czyżby mój nick sugerował iż jestem kobietą? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Gdzie są WSZYSCY???? 14.02.04, 22:19 Ja pisałam to o sobie hahahahah Życze Wam kolorowych snów, pełnych marzeń osnutych lekka miełką bajki. Odpowiedz Link
sloggi Re: Gdzie są WSZYSCY???? 15.02.04, 03:17 diablica_28 napisała: > Ja pisałam to o sobie hahahahah > Życze Wam kolorowych snów, pełnych marzeń osnutych lekka miełką bajki. Zabrzmiało milutko Poczytam co tu jest do poczytania i zaraz tez pójdę w kimono, tfu - na (owłosione)łono Morfeusza. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Gdzie są WSZYSCY???? 15.02.04, 12:40 Morfeusz to nie jakaś tam owłosona małpa- pomylił ci się z kims hahaha moze Tobie chodziło o tego kundla, który czasami wskakuje ci w nocy pod kołdre hahahah Odpowiedz Link