jackussi 14.05.04, 05:23 Dzisiaj idziemy na pifo.Gdziś w centrumie (wawki),blisko Forum.Może ktos chce dołączyć?? )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babik Re: dzisiaj piwo 14.05.04, 07:51 Oj , piwa nie chcę , mam dzisiaj ochotę na wódę. Odpowiedz Link
olga55 Re: dzisiaj piwo 14.05.04, 08:49 W piątki często kończę tydzień (roboczy) piwkiem, ale dziś mam okrągłe n-lecie matury!!... Odpowiedz Link
jackussi Re: dzisiaj piwo 15.05.04, 17:26 oj trochę za duzo tego piwka było.No i nie zdążyłem na ostatni pociąg ) jechałem taksóweczką za 170 zeta ) Odpowiedz Link
adhamah Re: dzisiaj piwo 15.05.04, 23:26 jackussi napisał: > oj trochę za duzo tego piwka było.No i nie zdążyłem na ostatni pociąg ) > jechałem taksóweczką za 170 zeta ) O jejku! Następnym razem przyjedź do mnie, mam wolne łóżko i kasy nie wezmę. Odpowiedz Link
jackussi Re: dzisiaj piwo 16.05.04, 06:34 adhamah napisał: > O jejku! Następnym razem przyjedź do mnie, mam wolne łóżko i kasy nie wezmę. Dzieki zawsze pomocną duszę w necie znajdzisz.) Ale łóżko miałem ,najlepiej jednak w swoim.) Odpowiedz Link
autowidol Re: dzisiaj piwo 16.05.04, 00:23 Dziś tyrałem jak wół cały dzionek i przyznam szczerze, że jeszcze słoneczko za horyzontem się nie zdążyło schować, a ja już piwo wypiłem. Ale... skrzynię biegów i sprzęgło w aucie wymieniłem! Wobec czego smacznego piwa wszystkim życzę! Na dziś i na zaś. Odpowiedz Link
candycandy Re: dzisiaj piwo 17.05.04, 16:44 Szczerze podziwiam Jackussi, że potrafiłeś o tak skandalicznie nieprzytomnej godzinie jak 5-ta rano wymyśleć wyjście na piwo)) I jak było? Odpowiedz Link
jackussi Re: dzisiaj piwo 17.05.04, 18:00 candycandy napisała: > Szczerze podziwiam Jackussi, że potrafiłeś o tak skandalicznie nieprzytomnej > godzinie jak 5-ta rano wymyśleć wyjście na piwo)) I jak było? > Ha HA skandaliczna godzina? O tej porze to ja już jestem po spacerze z psem.A piwa nie wymyślałem rano tylko było wymyslone od ponad tygodnia. Było super, jak to na pifku gdy gra muzyka a po dwóch szklanicach nogi same zaczynają podskakiwać. Ale wiecie, to było moje nadroższe piwo w zyciu, w sumie kosztowało to mnie i moja firmę 230 zł.Oj co to będzie jak szef się dopatrzy rachunku (((( Odpowiedz Link